Stadionul Central din Mangalia va fi modernizat cu finanțare de la Compania Națională de Investiții (CNI)

0
1051

farmec.ro
carturesti.ro%20

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, proiectul de hotărâre privind predarea amplasamentului Stadionului central din localitate, către Compania Națională de Investiții, în vederea modernizării bazei sportive, cu finanțare guvernamentală. Potrivit documentației tehnice, pe actualul amplasament se va amenaja o bază sportivă prevăzută cu tribune și nocturnă, care va cuprinde un teren de fotbal, un alt teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare și anexe. Totodată, vor fi realizate spații verzi, alei pietonale și o parcare.

Menționăm că, anul trecut, a fost inaugurată noua sală de sport la Școala Gimnazială „Sf Andrei”, investiție realizată cu finanțare guvernamentală, tot prin CNI.

În aceeași ședință a CL, s-a mai aprobat scutirea de la plata majorărilor de întârziere constând în impozite și taxe locale și alte obligații bugetare, datorate de către persoanele fizice.

Pentru a beneficia de această facilitate fiscală, contribuabilii din Mangalia, persoane fizice, trebuie să achite integral creanțele restante (debit principal), inclusiv amenzile, până la data de 15 decembrie, 2019.

Cu aceeași ocazie, aleșii locali au mai aprobat un proiect cultural, cu finanțare nerambursabilă, realizat în parteneriat cu Universitatea ”Ovidius”, Facultatea de Matematică-Informatică. În cadrul acestuia, la Muzeul de Arheologie ”Callatis”, vor avea loc expoziții 3D cu rolul de a evidenția patrimoniul istoric și cultural al muzeului, pentru a fi cunoscut publicului larg. Totodată, se vor restaura și clasa câteva piese din patrimoniul muzeului callatian, finanțarea pentru toate aceste lucrări fiind obținută prin Granturile SEE și Norvegiene.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 16.11.2019.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply