Radu Cristian: ‘În această perioadă, se lucrează la înființarea trotuarului de pe partea dreaptă a DN39, la intrarea în oraș dinspre comuna 23 August, de la Dacia Service, până aproape de Gară’ [FOTO]

0
1128

Radu Cristian, primarul Mangaliei, pe Facebook: ”În această perioadă, se lucrează la înființarea trotuarului de pe partea dreaptă a DN39, la intrarea în oraș dinspre comuna 23 August, de la Dacia Service, până aproape de Gară. Trotuarul va avea o lungime de peste 660 m liniari și o lățime de 2,5 m și va fi încadrat de o reamenajare peisagistică a spațiilor verzi din zona respectivă. Prin înființarea acestui trotuar, dăm posibilitatea deplasării pietonilor în deplină siguranță și pe partea dreaptă a drumului pentru evitarea accidentelor. Trotuarul este realizat din pavele de diverse culori, similar cu cel existent pe partea stângă a drumului.

Pentru înfrumusețarea aspectului intrării în oraș, vom demara în cel mai scurt timp lucrări de refacere a fațadei căminului CP5 a cărei situație juridică extrem de complicată ne-a împiedicat până acum să intervenim cu acest proiect.

 

Reamintesc faptul că, în zona respectivă, se lucrează deja la modernizarea stațiunii Saturn, astfel că, după finalizarea lucrărilor, în a doua jumătate a anului viitor, această intrare în oraș și stațiuni va fi complet schimbată și mult mai atrăgătoare pentru turiști și localnici”.


Mangalia News, 26.10.2019. (sursa: Fb).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply