MRP face înscrieri pentru participarea la Forumul Românilor de Pretutindeni

0
843

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP):

❗️Anunț înscrieri pentru participarea la Forumul Românilor de Pretutindeni❗️

✔️MRP lansează invitația către reprezentanții mediului asociativ românesc din afara granițelor și către reprezentanții mass-media de expresie românească de a participa la Forumul Românilor de Pretutindeni, care va avea loc în perioada 4-8 septembrie 2019, în România.

✔️Obiectivul principal al proiectului este de a crea o platformă de dezbatere a ideilor și propunerilor privind problematica românilor din afara granițelor, în vederea extinderii sprijinului acordat inițiativelor în domeniul cultural, educațional, antreprenorial și mass-media dezvoltate de asociațiile românești din comunitățile istorice și diaspora.

✔️Evenimentul va cuprinde atât dezbateri generale privind românii de pretutindeni, precum și ateliere de lucru privind afirmarea identității culturale și dreptul la educație, oportunități antreprenoriale, integrarea socială și economică a românilor din afara granițelor. De asemenea, se vor realiza vizite de documentare a unor obiective culturale de importanță privind identitatea românească.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

✔️Detalii despre criteriile de eligibilitate și condițiile de înscriere 👉 mprp.gov.ro


Mangalia News, 20.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply