Apel lansat de Agenţia Naţională de Securitate a SUA: Toţi utilizatorii de Microsoft Windows să-şi updateze urgent sistemul de operare

0
1086

libris.ro%20
AMAZON! Acum puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!
carturesti.ro%20

Utilizatorii de Microsoft Windows ar trebui să îşi updateze sistemele operaţionale, pentru a împiedica vulnerabilitatea computerelor lor la atacurile cibernetice, a avertizat Agenţia Naţională de Securitate a SUA.

Apelul lansat de Agenţie este unul neobişnuit, dar se pare că a fost generat de temerile că nu mulţi utilizatori şi-au updatat sistemele în cele două săptămâni, de când Microsoft a avertizat pentru prima dată despre problemă, potrivit Rador. 
 
Reprezentanţii companiei au precizat că cel puţin un milion de computere sunt vulnerabile, însă au avertizat că aceasta ar putea fi o estimare scăzută care nu ia în considerare computerele care se află în reţele de corporaţie. 


 
În realitate, ar putea fi vorba de câteva milioane de computere, astfel că Microsoft a făcut apel către utilizatorii de Windows să verifice urgent că folosesc cea mai nouă versiune de software. (descopera.ro).piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20