Joi, 8 august, începe cel mai așteptat Festival muzical cu intrarea liberă – Europa FM Live pe Plajă 2019

0
1716

farmec.ro
carturesti.ro%20

A început numărătoarea inversă până la Europa FM Live pe Plajă 2019. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate și în această vară la malul Mării Negre, pentru a petrece la cel mai mare festival muzical din sudul litoralului și în cel acelaș timp cel mai mare festival muzical cu intrarea liberă.

Cu fix două luni înainte de start, anunțăm și un inedit maraton muzical în Clubul de Seară, unde Toader Păun și Ștefan Leonte vă vor introduce în atmosfera Europa FM Live pe Plajă și vă vor ajuta să-i cunoașeți mai bine pe artiștii invitați în acest an. În fiecare seară, de luni până vineri, câte un artist invitat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019 își va face playlistul de concert alături de ascultătorii Europa FM, în direct pe frecvențele Europa FM și video live pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Europa FM Live pe Plajă 2019 va avea loc în zilele de 8, 9 și 10 august, pe plaja dintre Venus și Saturn. La fel ca în anii precedenți, intrarea este liberă, iar festivalul este unul destinat întregii familii, fără a exista o limită de vârstă de la care este permis accesul în spațiul de desfășurare a Europa FM Live pe Plajă 2019.

Fiecare dintre cele trei zile de festival aduce mai multe surprize, pe care participanții vor avea ocazia să le descopere live. Prima seară este dedicată muzicii rock.

Joi, 08 august 2019

VAMA,
Les Elephants Bizarres,
Grimus,
Toulouse Lautrec,
The Mono Jacks,
Byron,
GRAMOFONE,
ALEX & THE FAT PENGUINS.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Următoarele două zile aduc pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019 unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, care au dat numeroase hituri.

Vineri, 09 august 2019:

Alina Eremia,
The Motans,
Irina Rimes,
Delia,
Voltaj,
Lidia Buble,
Randi,
Edward Sanda,
Ioana Ignat,
Smiley,
Sore,
Feli,
Jean Gavril,
Jo,
Seredinschi,
Cabron,
Dorian,
7 Klase,
Dominique,
Emilia.

Sâmbătă, 10 august 2019: 

Vunk,
Antonia,
Dj Project,
Vanotek,
Carla’s Dreams,
Bere Gratis,
Lora,
Liviu Teodorescu,
Nicole Cherry,
Adda,
Jurjak.

Festivalul Europa FM Live pe Plajă 2019 este realizat cu sprijinul Selgros, Suzuki și al Primăriei Municipiului Mangalia. (europafm.ro).


Mangalia News. (sursa: europafm.ro).piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro