EVENIMENT – Demarează lucrările de înființare a rețelei de distribuție a gazelor naturale, la Limanu, 2 Mai și Vama Veche

0
2352

Primăria comunei Limanu anunță demararea lucrărilor de înființare a rețelei de distribuție a gazelor naturale. Evenimentul va avea loc luni, 10 iunie, ora 11.00. Potrivit proiectului asumat de Primăria Limanu, rețeaua va avea 45 de km si va asigura gaze naturale pentru satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche.  Lucrările vor începe luni, 10 iunie, iar timpul de execuției pentru noua rețea este de 2 ani.

“Este o realizare uriasa! Au fost eforturi majore, dar suntem o echipa de profesionisti si  ne-am respectat  angajamentul luat in fata comunitatii locale. Cele  3 sate vor fi racordate la reteaua nationala de gaze naturale, iar comuna Limanu nu va mai fi izolata din punct de vedere al utilitatilor. In paralel cu aceste lucrari, vom demara si proiectul de asfaltare a strazilor comunei Limanu, astfel încât, intr-o perioada relativ scurta, oamenii vor avea conditii de trai adaptate secolului nostru”, sustine Daniel Gheorghe Georgescu – primarul comunei Limanu.

Valoarea totala a lucrarilor de infiintare a retelei de distributie a gazelor natural este de  5.756.683 lei, iar comuna Limanu asigura o cofinantare de 35%.


Primăria Comunei Limanu, 09.06.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro