‘Maternitate’, ‘Copilărie’, ‘Familie’, ‘Orașul Constanța’. Acestea sunt temele Concursului de artă plastică, organizat anul acesta de Isis Hospital 

0
1000

Scopul proiectului este ca Isis Hospital să contribuie la descoperirea tinerilor talentați care urmează cursurile unor școli sau universități cu profil de artă, oferindu-le posibilitatea de a-și expune lucrările unui public larg, precum și de a încuraja implicarea în acțiuni caritabile.

Obiectivul general este acela de a continua tradiția promovării tinerelor talente artistice, începută în cadrul campaniei Oameni de Valoare pentru Constanța, la prima sa ediție, în urmă cu 9 ani, când am realizat un album de artă cu cele mai frumoase lucrări înscrise în concurs. Dacă atunci tematica aleasă a fost “Mama și copilul – emoție și bucurie”, anul acesta lansam o nouă provocare artistică cu 4 tematici: Maternitate, Copilărie, Familie, orașul Constanța.

Obiectivul specific al proiectului constă în organizarea unei expoziții în Isis Hospital și în parcarea alăturată pentru tinerii talentați.

Regulamentul concursului

Competiția este deschisă tuturor tinerilor care iubesc arta din județul Constanța cu vârsta cuprinsă între 7 – 25 de ani grupați pe 3 categorii:

·        Categoria I: 7 – 14 ani

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

·        Categoria a II-a : 15 – 20 ani

·        Categoria a III-a : 21 – 25 ani

Disciplinele de concurs sunt:

·        Pictură

·        Grafică

·        Fotografie artistică

Perioada de derulare a concursului:

·       Până la 25 mai 2019 – trimiterea prin sistem electronic a lucrărilor personale, scanate sau fotocopiate, împreună cu formularul de înscriere completat integral; toate acestea trebuie expediate la adresa [email protected].

Atenție! Până la data de 25 mai 2019 – lucrările care au fost înscrise în concurs trebuie aduse la sediul Isis Hospital din str. Mircea cel Bătrân nr.102, Constanța, pentru ca echipa de organizare să le pregătească spre a fi expuse în data de 1 iunie 2019.

·        1 iunie 2019 – Organizarea expoziției – primirea vizitatorilor va începe de la ora 10:00.

Detalii organizatorice:

·        Un participant se poate înscrie la mai multe discipline.

·        Lucrările nu trebuie să fie editate pe calculator.

·        Fotografiile trebuie să fie trimise pentru înscriere în format jpg cu rezoluția de 300 dpi, iar în cazul selectării de către juriu, acestea vor fi aduse , în original, la sediul expoziției – str. Mircea cel Bătrân nr.102, Constanța.

·        Data limită pentru înscriere este 25 mai 2019 (inclusiv depunerea lucrărilor la sediul organizatorului).

Participantii care doresc pot dona lucrările în cadrul unei licitații ce va fi deschisă public în data de 2 iunie, cu o durată de 7 zile, pe pagina de Facebook a Isis Hospital. Sumele colectate vor fi donate unui caz social.

Juriul:

În ziua de 1 iunie 2019, oganizatorul va acorda 3 premii pentru fiecare categorie de vârstă.

Organizator:

·        Concursul este organizat de Isis Hospital cu sprijinul  Institutului de Știință, Cultură și Spiritualitate “Ovidius” si al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius” Constanța

·        Proiectul este susținut de Asociatia Pangeea.


Formular de înscriere

Concurs de artă

Nume:

Prenume:

Adresa:

Telefon:

E­mail:

Vârsta:

Unitatea de învătământ:

Categoria de vârstă:

Disciplină:

Tema și dimensiunea lucrării:

Sunt de acord să donez lucrarea înscrisă în concurs în vederea strângerii de fonduri pentru un caz social: DA / NU.

Data trimiterii lucrării:


Licitație lucrări din cadrul concursului Isis, concurs de artă

·        Vor fi scoase la vânzare, cu licitație, lucrările tinerilor înscriși în concurs care și-au dat acordul pentru a dona, în vederea strangerii de fonduri pentru un caz social.

·        Va fi folosită platforma Facebook Isis Hospital unde vor fi expune lucrările. Fiecare lucrare va avea un nume.

·        Din 2 iunie și până pe 9 iunie vor fi expuse lucrările, urmând ca pe 10 iunie noii proprietari să intre în posesia lor.

·        Sumele obținute vor fi alocate unui caz social ce va fi prezentat in data de 1 iunie 2019, la momentul deschiderii expozitiei.


Mangalia News, 18.05.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro