ICFF NEW YORK – Oportunităţi de afaceri pe piaţa americană, pentru producătorii români de mobilă

0
893

Producătorii români de mobilă vor avea ocazia să își consolideze poziția pe piață și relațiile cu partenerii din Statele Unite, prin participarea, pentru al doilea an consecutiv, la International Contemporary Furniture Fair New York – ICFF, platforma americană pentru design global.

Firmele româneşti vor expune produsele proprii, în perioada 19 – 22 mai 2019, alături de peste 900 de companii din 72 de țări din întreaga lume. Circa 38.000 de vizitatori profesioniști sunt aşteptaţi la eveniment, în creștere cu peste 20% față de anul trecut. Printre aceştia, şi-au confirmat prezenţa peste 100 de firme de arhitectură și de design interior, segmentul de top al dezvoltatorilor comerciali și hotelieri din America de Nord, precum și cele mai bune nume din zona de retail de lux și boutique.

Calitatea, materia primă și materialele ecologice, finisajele inovative, dar şi alinierea la trenduri, varietatea de produse și de stiluri au adus anul trecut producătorilor români contracte încheiate şi în negociere de aproape 1 milion de dolari. Companiile românești au fost vizitate, la ediţia din 2018, de 1.210 firme din SUA, dar și din Canada, Marea Britanie, Brazilia, Ecuador.

La ediţia din acest an, în pavilionul naţional al României vor expune, pe o suprafaţă de 297 mp, Carel Woodworks, Creative Concept, Global Art Production, Graphtec Design, Maer Import Export, Materia Studio, Montana Câmpeni, Pure Home Collections, Simex și Sculptura Secuiască.

Alte grupuri mari naționale includ Spania, British European Design Group, Austria, Norvegia, Brazilia, Franța, Italia și Polonia.

International Contemporary Furniture Fair New York acoperă toată gama de articole și materiale utilizate în domeniul amenajărilor interioare, de la mobilă de interior și exterior, covoare și tipuri de podele, corpuri de iluminat, obiecte de decor, accesorii, textile, până la materiale și tehnologii de acoperire a pereților, mobilier și accesorii casnice pentru băi și bucătării.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Participarea românească, pentru a doilea an succesiv, la International Contemporary Furniture Fair New York – ICFF, este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România. Bugetul alocat evenimentului, prin Programul de Promovare a Exporturilor, este în valoare de 1.527.887 lei, fără TVA.

Citiți și: ROMÂNIA, ÎN PREMIERĂ LA ICFF NEW YORK (2018)


Mangalia News, Sâmbătă, 18 mai 2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro