Val de șoferi băuți la volan, în weekendul trecut!

0
1241

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Topraisar, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 10 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat trei bărbați, toți din municipiul Medgidia, pe numele cărora Tribunalul Constanța a emis mandate de executare a pedepselor de 8 ani și 6 luni, 8 ani, respectiv 2 ani și 10 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Bărbații în cauză au fost escortați și introduși în Penitenciarul Poarta Albă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, identificat de polițiștii constănțeni

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Medgidia, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 17 aprilie a.c., tânărul în cauză ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Cernavodă, de unde ar fi sustras două telefoane mobile, care erau expuse spre vânzare, creând un prejudiciu în valoare de 1250 de lei.

Polițiștii constănțeni au recuperat unul dintre bunurile sustrase și au întocmit dosar penal.


Material lemnos confiscat de polițiștii constănțeni

La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică și ai Postului de Poliție Ostrov, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestire și Ocolului Silvic Băneasa, au executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Astfel, pe DN 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Amara, județul Ialomița, care transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 12,095 metru cubi de lemn din specia plop, fără a deține avize de însoțire a mărfii.

Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea confiscării materialul lemnos, pe care l-au predat reprezentanților ocolului silvic și au sancționat contravențional conducătorul auto cu suma de 5.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010 R.


Activitate rutieră

La data de 19 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitatea Ciocârlia, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22 A, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 18 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Biroul Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiu, având autorizația de circulație provizorie expirată.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism pe raza orașului Techirghiol, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul în cauză a acroșat un autoturism, care circula regulamentar din sens opus, fără a rezulta persoane vătămate în urma coliziunii.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Chirnogeni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un motociclu neînmatriculat pe strada Năvodari din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul refuzând prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Hârșova, care a condus o autoutilitară pe raza localității Mihail Kogălniceanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe șofer la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DJ225, în localitatea Pantelimon, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Băneasa, județul Constanța, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 20 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, în vârstă de 67 de ani, care a condus un autoturism în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii au întocmit dosare penale. (sursa: IPJ Constanța).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply