‘Clipe de Fericire’, ziarul tău personalizat, sau cum poți răsfoi în voie pagini din arhiva sufletului [VIDEO]

0
1264

‘Clipe de Fericire’, ziarul tău personalizat, sau cum poți răsfoi în voie pagini din arhiva sufletului [VIDEO]

Unora le place să își afișeze fericirea pe rețelele de socializare, alții însă aleg să o împărtășească doar cu oamenii apropiați. Lor li se adresează proiectul Alinei Enache, care a îndrăznit, anul trecut, să facă trecerea de la meseria de jurnalist la cea de “colecționar de povești frumoase” de viață, confesiuni, momente unice, concentrate într-o publicație ca o adevărată capsulă a timpului.

Proiectul ei a pornit din dorința de a vorbi despre fericire, speranță, optimism și zâmbete, despre suflete și oameni dragi, de la ideea că emoția unei clipe poate deveni nemuritoare. Nu are apariţie periodică. Nu-l găseşti la chioşcurile de ziare.

“Este un ziar realizat pentru evenimente speciale, activităţi, pentru promovarea unor afaceri sau a unor organizaţii. Un ziar pe care îl realizăm pentru tine, în funcţie de dorinţele tale, de personalitatea ta sau de imaginea brandului pe care îl promovezi.

Poate fi petrecerea de nuntă, de botez, o aniversare sau, pur şi simplu, o ocazie specială. Poate fi evenimentul de absolvire, sau întâlnirea după 20 de ani de la terminarea facultăţii. Poate fi aniversarea unui an de căsătorie, sau sărbătorirea nunţii de aur. Poate fi, pur şi simplu, un ziar de familie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Este, cu siguranță, ziarul care păstrează cele mai frumoase amintiri, îmbogățind deopotrivă arhiva sufletului. Este un concept unic, ieșit din tipare, atât la propriu, cât și la figurat, un dar cu totul special, el însuși parcurgând o fascinantă călătorie de la ideea în sine, povestea ca un scenariu de film, protagoniști, până la tipografie și mâinile celor dragi, care păstrează o viață aceste prețioase amintiri.

#Constanta #ClipedeFericire

Alina Enache.


Mangalia News, Luni, 11.03.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply