Arca TV: Uneori, România din sufletul Românilor aflați în Diaspora pare mai frumoasă…

0
1022

Arca TV: Uneori, România din sufletul Românilor aflați în Diaspora pare mai frumoasă…

1 Decembrie 2018, Ion Petrinca, Las Vegas, Nevada, USA… No comment…

    Arca TV Las Vegas – 1 Decembrie în comunitățile Românești: Ion Petrinca (Bădia) – Las Vegas, Nevada. Din Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii, a răsunat “Chemarea Dacilor” pentru toți Românii, pe 1 Decembrie, la Arca TV! (Pentru Video, click pe poza următoare).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

    Ion Petrinca (Bădia), cu instrumentele lui de suflat, o sfântă moștenire a tuturor Românilor, pe care el a ales să o ducă mai departe. Mulțumim, Andrei Mignea, un Român cu suflet mare, plecat din România la vârsta de 8 ani și care a realizat această filmare din Las Vegas! Puteți auzi toate melodiile cântate cu diferite instrumente demult uitate, numai la Arca TV, la https://arcatv.uscreen.io/

    Ion Petrinca, on Dec 9:
   Un proiect minunat, de care toti avem nevoie, si cei de acasa, indurind mizeriile vremurilor de astazi, si noi, cei din diaspora, indurind cu stoicism selectia capitalista care ne pune acolo unde ne este locul din punct de vedere material, dar nu ne alină dorul nestins de locurile copilariei, de scoala, de oamenii pe care i-am cunoscut si o gramada de amintiri, intr-un cuvint Romania. Acest proiect ne poate aduce mai aproape unii de altii, din toate locurile pe unde a ajuns fiecare dintre noi, pentru o viata mai buna, pe care acasa nu am putut sa o avem din cauza coruptiei. De cind sint strainatate, mai precis 35 de ani, la data cind scriu aceste rinduri, am vazut romani frumosi buni si harnici, care in comunitati mai mari sau mai mici au realizari frumoase, stind impreuna in biserici, organizatii de toate felurile, chiar si echipe de fotbal, ca sa nu mai mentionez de harnicia individuala a fiecaruia, reusind sa posede gospodarii frumoase peste tot pe unde traiesc. Un neam frumos, care, prin ARCA TV poate sa stea impreuna, chiar daca sintem imprastiati in toata lumea. Salutam cu respect initiatorul miscarii si dovada ca doresc din toata inima sa fiu participant este subscriptia mea pe un an. Succes, Luciane si bafta!


Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni. Articolele publicate de noi despre Arca TV pot fi vizualizate aici. 25.12.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply