Târgul de toamnă al ofertelor educaționale din învățământul profesional “Știu să-mi aleg meseria’’, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”

0
2189

Târgul de toamnă al ofertelor educaționale din învățământul profesional “Știu să-mi aleg meseria’’, la Liceul Tehnologic “Ion Bănescu”.

Vineri, 11.10.2018, Liceul Tehnologic “Ion Bănescu” a fost gazda Târgului de toamnă al ofertelor educaționale din învățământul profesional “Știu să-mi aleg meseria’’, ediția a III-a, organizat sub egida proiectului “European Vocational Skills Week”.

Ca în fiecare an, la standurile special amenajate, profesorii, alături de elevi, și-au prezentat ofertele educaţionale într-un mod cât mai original și atractiv pentru vizitatori. Elevii claselor a VIII-a  au avut oportunitatea să se informeze asupra ofertelor educaționale, a vieții de licean și să-și formeze o părere sau chiar să ia o decizie fermă asupra viitorului lor.

Organizarea evenimentului a fost posibilă și datorită implicării I.S.J. Constanța, reprezentat de dna inspector Neagu Gabriela și dna inspector Frangopol Daniela, cât și de susținerea partenerului nostru educațional, Damen Shipyards Mangalia, reprezentat de dl Florin Spătaru, director resurse umane și doamna Carmen Szabo, manager resurse umane.

Director: prof. Barabaş Verginica,                Consilier de imagine: prof. Şemşedin Daniela.


Mangalia News, 12.10.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply