La intrare în 2 Mai, accident GRAV cu victime încarcerate, din cauza unui șofer BEAT!

0
3314


REPLICA: Un accident rutier grav a avut loc la intrate în localitatea 2 Mai. Conform primelor date, 3 persoane sunt rănite. Una dintre ele, cea care a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul, a ieşit singură din maşină, însă alte două sunt încarcerate. A fost solicitată Descarcerarea ISU. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi Ambulanţa.

Update: Nefericitul eveniment s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, 22 spre 23 august anul curent, în jurul orei 2.18, când un bărbat, în vârstă de 27 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism marca Peugeot pe DN39, în localitatea 2 Mai, dinspre Mangalia către Vama Veche și, ajungând la intersecția cu strada Mărului, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat de 45 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători, precum și a doi pasageri din primul autoturism. (sursa: replicaonline.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply