WeLoveDigital este comunitatea în care lucrezi la proiectele tale, găsești soluții și primești sfaturi, alături de alți antreprenori

0
859

WeLoveDigital este

  • locul unde vrei să lucrezi la proiectele tale;
  • locul unde cauți răspunsuri alături de alți antreprenori;
  • locul unde găsești soluții și primești sfaturi;
  • locul unde faci parte dintr-o comunitate.

FINANȚARE
6.000 € x 10 start-up-uri

Telekom finanțează creșterea mediului antreprenorial din România. Astfel, în cadrul proiectului WeAccelerate, vor fi selectate 10 start-up-uri și fiecare va primi din partea companiei FINANȚARE în valoare de 6.000 €, plus alte BENEFICII.

Cei 6.000 €/start-up vor fi virați în conturile start-up-urilor în termen de 30 de zile de la desemnarea câștigătorilor, care se va anunța în 10 noiembrie 2018. Astfel, sumele vor putea fi folosite pe tot parcursul programului WeAccelerate pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite împreună cu mentorii.


SPAȚIU DE LUCRU
6 luni x 10 start-up-uri, în sediul WeLoveDigital

Proiectele câștigatoare primesc găzduire timp de șase luni, pentru două persoane, în hub-ul de business WeLoveDigital poziționat central, în Piața Romană, București.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pachetul conține două birouri spațioase în open space, spațiu de depozitare tip locker și acces gratuit la internet, imprimantă, precum și la spațiile comune: săli de ședință, bucătărie, toalete și terasă.

WeLoveDigital este un spațiu neconvențional de lucru propus de un antreprenor care este brand în online și care are 20 ani de experiență în domeniu.


MENTORAT
60 ore x 10 start-up-uri

Fiecare start-up câștigător intră într-un program de mentorat alături de antreprenori sau “business angels” cu experiență din România. Alocarea mentorilor se face de către organizatorul programului, în funcție de piețele pe care activează start-up-urile și nivelul de expertiză al antreprenorilor în aceste domenii. Pe durata mentoratului un participant va putea lucra cu mai mulți mentori desemnați de organizator.

Prima întâlnire are rolul de a stabili obiectivele cuantificabile, realizabile în cele șase luni de mentorat. Următoarele întâlniri au ca scop urmărit progresul înregistrat de start-up-uri în baza unor obiective realiste asumate de la începutul programului, precum și rezolvarea provocărilor punctuale apărute. Întâlnirile au loc săptămânal, pe durata perioadei de mentorat, la hub-ul WeLoveDigital sau, la solicitarea expresă a start-up-urilor, prin sesiuni de videoconferință.

Vezi lista mentorilor


PROMOVARE


Dacă vrei să intri alături de noi în comunitatea WeLoveDigital, apasă butonul “Aplică acum“.  

Dacă vrei, poți discuta înainte de a lua decizia cu un consultant de-al nostru la:

Romană +40 749 108 112,
Unirii +40 735 196 735.


Orlando Nicoară

Antreprenor, 3 ani de experiență într-un dot com, 5 ani Netbridge, 8 ani în grupul Mediapro / Mediafax. 16 ani de experiență în online.


Mangalia News, 15.07.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply