Trucuri pentru alegerea și întreținerea încălțămintei de damă. Pantofii din piele naturală

0
2513

Cu toții îi știm și îi iubim. De fapt nu ne-am putea imagina viața fără ei: pantofii. Având rolul de a ne proteja picioarele în timpul mersului, atunci când este aleasă corect, încălțămintea din piele naturală de damă are puterea de a completa armonios o ținută și de a-ți permite să te deplasezi rapid și într-un mod confortabil. Nu același lucru se poate spune despre o pereche de pantofi aleasă incorect sau care nu este întreținută corespunzător. Care sunt trucurile pe care le poți lua în considerare?

Înainte de a alege încălțămintea de damă din piele, măsoară bine piciorul

Una dintre cele mai mari erori pe care le fac femeile este aceea că nu aleg corect încălțămintea având în vedere numărul pe care îl poartă la pantofi. Multe dintre ele merg pe principiul că încălțămintea din piele se lărgește în timp, deci nu ar fi nici o problemă dacă ai alege o pereche cu un număr mai mic. Adevărul este însă că atât un papuc care este prea mare, cât și unul care este prea mic poate afecta negativ atât mersul, cât și sănătatea piciorului. Pe lângă un mers deformat, poți ajunge să te confrunți cu bătături și răni la picioare, dar și cu unghii crescute în carne sau degete încleștate.

Așadar, înainte de a alege o pereche de încălțăminte pentru femei, măsoară corect piciorul. Poți face acest lucru plasând-ul pe o foaie de hârtie și trasându-i conturul cu un creion. Vei măsura apoi distanța dintre cele mai îndepărtate puncte în centimetri. Cel mai probabil vei observa că un picior măsoară mai mult decât celălalt și, deși pare surprinzător, acest lucru este comun oamenilor. Te vei ghida așadar, în funcție de dimensiunea celui mai mare picior.

Încălțămintea de damă din piele nu se lărgește în lungime. Aceasta se poate lăsa doar în lățime între 3 și 5 mm. Așadar nu alege o pereche prea strâmtă în speranța că se va lărgi. Ideal ar fi ca între degetul mare și vârful papucului să existe o distanță de nici mai mult nici mai puține de o jumătate de centimetru. Poti arunca o privire aici https://www.urbanshoestore.ro/, unde vei descoperi o gama larga de modele dintre care sa alegi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Învață să recunoști încălțămintea din piele naturală

Nu e un secret pentru nimeni că încălțămintea din piele naturală prezintă multe beneficii pentru picior. Cu toate acestea, în ziua de azi pare mai greu ca oricând de recunoscut. Având în vedere multitudinea de imitații de pe piață, ne putem lăsa ușor înșelați. Unul din cele mai simple lucruri pe care le poți face este acela de a învăța sistemul de etichetare al pantofilor. Încălțămintea de damă din piele și nu numai, trebuie să prezinte o etichetă cu simboluri pentru toate materialele folosite în construcția pantofului. Dacă simbolul pentru piele naturală nu apare, evident vorbim despre o pereche de pantofi din imitație.

Un alt lucru pe care îl poți face este acela de a mirosi pantoful. Pielea naturală are un miros specific, pe care îl poți învăța vizitând un magazin al unui producător de încălțăminte din piele. Odată memorat, acest miros te va ajuta să recunoști mai ușor o pereche de pantofi de calitate. Fii atentă și la preț. Dacă o pereche de încălțăminte ce pretinde a fi din piele naturală este dubios de ieftină, poți trage concluzia că aceasta este fabricată din imitație de piele sau piele sintetică. Cu toții suntem atrași de prețurile mici, dar atunci când calitatea este esențială, cum putem face totuși un compromis? Simplu! Caută acele magazine care comercializează încălțăminte din piele naturală la preț de producător. Afla ca Urbanshoestore confectioneaza incaltaminte de dama din piele, asa ca poti intra sa arunci o privire pe modelele disponibile pe site.

Cum se întreține încălțămintea din piele?

Pentru a te putea bucura de perechea ta preferată de pantofi din piele pentru cât mai mult timp, este bine să te străduiești să o întreții în mod corespunzător. În primul rând, fii atentă la încălțare. Dacă este vorba de o pereche de pantofi, folosește un dispozitiv pentru încălțare sub forma unei linguri care să faciliteze introducerea piciorului, fără deteriorarea părții din spate.

În al doilea rând, fii atentă la purtare. Nu lua aceeași pereche de pantofi în fiecare zi. Încearcă să alternezi cât mai mult două sau trei perechi. Astfel acestea nu se vor uza foarte repede. Încălțămintea din piele se poate deshidrata și poate ajunge să crape sau să capete un aspect inestetic. De aceea aplică periodic o peliculă grasă pe toată suprafața pantofului. Uleiul de ricin este una din cele mai recomandate soluții. De asemenea, nu uita să cureți pantofii după fiecare purtare.

Atunci când te informezi înainte, ai cele mai multe șanse să faci o alegere de care să te bucuri foarte mult timp. Acordă-ți timp pentru a selecta perechea ideală și bucură-te de mersul confortabil la care visezi.


Mangalia News, 09.06.2018. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply