Nicolae Bucovală: „Suntem dispuși să plătim salarii de 2.000 – 3.000 de euro, dar…”

0
2552

Nicolae Bucovală, unul dintre cei mai importanți investitori de pe litoralul românesc (foto: Constanța 100%).

Lipsa forței de muncă este una dintre principalele probleme cu care se confruntă economia județului Constanța.

Oamenii de afaceri spun că sunt dispuși să plătească și salarii de 3.000 de euro, dar cu o condiție: impozitele să fie mai mici.

Aceasta este una dintre concluziile conferinţei „România, 100 de ani de business. Cum trecem de la idee la business. 100 de idei să creştem“, de la Constanţa, organizată cu sprijinul Băncii Transilvania şi companiei de consultanţă EY.

În judeţul Constanţa activează peste 27.000 de companii care aveau în 2016 un număr total de circa 135.000 de salariaţi, arată datele de la Registrul Comerţului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Suntem dispuşi să plătim salarii nete de 2.000-3.000 de euro pe lună, dar am cerut Guvernului o grilă simplă. La un salariu de 1.000 de euro, impozitul să fie de 200 de euro, adică 20%, iar cu cât salariul este mai mare cu atât impozitul să fie mai mic. Aşa este normal să fie, să putem să aducem românii de afară…

Este adevărat că au dispărut şcolile profesionale, dar fiecare companie sau asociaţie patronală trebuie să-şi facă propria şcoală. Altfel, nu va face nimeni nimic. Ştiţi ce aşteptăm de la autorităţi? Să ne lase în pace. Ştim să gândim mai bine decât ei“, a spus Nicolae Bucovală, unul dintre cei mai importanţi antreprenori cu afaceri la malul mării, care deţine complexul hotelier Steaua de Mare din Eforie Nord, dar şi hotelurile Tomis din Mamaia şi Cupidon din Venus.

Vă invităm să citiți continuarea pe ct100.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply