Arca TV: Aniversarea Centenarului României va fi sărbătorită la cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Zilei României de pe Broadway

0
843


Arca TV: Aniversarea Centenarului României va fi sărbătorită la cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Zilei României de pe Broadway – duminică, 20 mai, 2018.

Această ediție specială va reuni peste 100 de celebrități, demnitari și antreprenori din România, care vor călători la New York special pentru această ocazie. Ne așteptăm la un număr record de români din cadrul diasporei în cadrul evenimentului din acest an, care va însuma peste 30.000 de participanți din întreaga lume. Cântăreți și dansatori celebrii din Statele Unite precum și din diferite părți ale României ni se vor alătura pe parcursul întregii zile.

Ceremonia de premiere din acest an va onora cel mai bun diplomat român din SUA, cel mai bun om de afaceri româno-american și cel mai valoros membru al Consiliului de Afaceri Româno-American.

Din cele 300 de standuri, 30 vor oferi mâncăruri tradiționale românești, cărți, opere de arta, întâlniri cu furnizori de servicii, reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române și alte posibilități de a explora cultura și valorile românești.

Lucian Blaga, CEO Arca TV.


Mangalia News, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA, Houston, Texas.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rubrica noastră Specială dedicată acestui generos Proiect, o puteți vedea aici.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply