ACOLO, în Vamă, se lansează, în sfârșit, „Jurnalul Soarelui”!

0
1597

„Jurnalul Soarelui”! Anul trecut, chiar pe vremea asta, mă gândeam cum ar fi să plec pur și simplu, fără niciun bagaj și fără niciun ban. Am ajuns apoi la Gara de Nord și m-am urcat în primul tren care pleca, fără nicio idee ce se va întâmpla de aici încolo. Așa a început aventura „Jurnalul Soarelui”

Am pus tot drumul într-o carte pregătită să deschidă noi drumuri. O carte care mi-a demonstrat cât de bogată e viața dacă te lași să o trăiești. O carte scrisă numai la prezent.

Acum a sosit momentul să vă invit și pe voi la drum. Prima lansare a cărții este în tren, aşa cum a început şi povestea.

Vom începe călătoria, bineînțeles, la Gara de Nord. Sâmbătă, 28 aprilie, la ora 17:00, ne vom sui în trenul care pleacă spre mare. Ghidați de lumina apusului, pe vibrațiile șinelor de tren, vom fi cu toții martorii primei lansări „Jurnalul Soarelui” pe drum. Oricine are bilet în acest tren se înscrie la cea mai plină de gust călătorie spre mare! Multe surprize frumoase sunt pe drum… 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ajunși în Mangalia, pentru cei care au destinația finală Vama Veche, ne putem continua călătoria împreună, pentru că a doua zi, duminică, 29 aprilie, la ora 16:00, chiar înainte să înceapă concertele Vama Libre, ne vedem la lansarea „Jurnalul Soarelui”, pe plaja de ”Acolo”

Intrarea este libera, la fel și noi! 


O carte cu iubire pentru România. 
Un drum prin țară plin de întâlniri importante. Cu oameni, cu locuri, cu mine. 
Am scris tot ce am trăit, fără rețineri, fără frici. Un experiment ca o fugă de realitate. O fugă în care am descoperit, de fapt, puțin mai mult din realitate. 
Ce e realitatea? Ce e viața? 

E lumină şi e soare pe cer. E un drum. Şi orice drum e negru când te uiți în jos şi plin de culori când te uiți în jur. Iar când te uiți în sus… găseşti Soarele, zâmbeşti şi ştii că eşti pe drumul cel bun.
O carte-invitație la drum. 

Alina Pietrăreanu.


Mangalia News, 28 aprilie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply