Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” şi-a prezentat Oferta Educaţională pentru anul şcolar 2018-2019

0
1893

În zilele de 19 – 20 aprilie 2018, Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu” şi-a prezentat Oferta Educaţională pentru anul şcolar 2018-2019, în Sala de Festivităţi a Liceului ”Callatis” Mangalia, care a fost gazda Târgului de Oferte Educaţionale.

Festivitatea de deschidere a avut loc joi, 19.04.2018, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai ISJ Constanţa, ai Primăriei Mangalia, directorii Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu”, Liceului ”Callatis”, Liceului Teoretic Negru Vodă, Colegiului Economic Mangalia, Școlilor Posliceală ”Diada”, ”Feg Education” Mangalia cât şi parteneri educaționali.

Sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău”, Târgul ofertelor educaţionale, adresat elevilor din clasa a VIII-a, părinţilor acestora dar şi elevilor de liceu interesaţi de traseul educațional și al formării profesionale după absolvirea celor 12 clase, a avut ca menire schimbul de informații între viitori absolvenţi ai şcolilor gimnaziale și liceale şi reprezentanţi ai liceelor din zonă, elevi şi cadre didactice.

Liceul Tehnologic ”Ion Bănescu”, reprezentat de echipa de promovare a ofertei educaționale pentru anul școlar 2018-2019, a fost prezent cu un stand de prezentare foarte bine pregătit. Unul dintre punctele de atracție a standului a fost imprimanta 3D și robotul construit de echipa de robotică a liceului.

Echipa Mangalia TV prezentă şi ea la eveniment, a stat de vorbă cu elevii noştri. Unul dintre ei întrebat cum ar descrie liceul într-un singur cuvânt, a răspuns fără ezitare: ”Deosebit!”. Da, suntem ”deosebiţi” şi îi aşteptăm pe următorii absolvenţi, pentru a reuşi şi alte performanţe.

Director: Barabaş Virginica,                                     Consilier imagine: Şemşedin Daniela.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Marti, 24 aprilie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply