Colegiul Economic Mangalia și-a expus oferta școlară la Târgul ofertelor educaţionale

0
1234

În perioada 19-20 aprilie 2018, oferta educaţională a anului şcolar 2018-2019 a fost prezentată sub sloganul „Alege Educaţia! Este calea către viitorul tău” de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanţa, universităţile locale şi alţi parteneri educaţionali.

Târgul ofertelor educaţionale a fost adresat elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a, părinților acestora, dar și a elevilor de liceu interesaţi de traseul educațional și de formarea profesională după absolvirea celor 12 clase.

Colegiul Economic Mangalia și-a expus oferta școlară la Liceul Teoretic Callatis Mangalia alături de Liceul Tehnologic Ion Bănescu, Liceul Teoretic Negru-Vodă, școlile postliceale FEG Education Mangalia și Diada Mangalia.

Colegiul Economic Mangalia a fost reprezentat de o echipă de profesori (Moraru Viorica, Tudose Delia, Chirică Elena, Gheonea Nicoleta, psiholog Radu Viorica) și elevi (Costea Elena și Măzăreanu Alexandru), coordonați de d-na director Ciobănel Raluca Simona.


Mangalia News, 24.04.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply