Raresh Badrea: INVIERE

0
1163

Raresh BadreaRomania au fost candva o gradina frumoasa. Maini nepricepute ne-au smuls din radacini si ne-au pus in ghivece. Ne-au privat de soare si de ploaia manoasa si am ajuns sa traim in case, la intuneric, sau cel mult prin balcoane sau ferestre.

Departe de pamantul roditor in care ne-am nascut, suntem vanduti pe tarabe in piete straine sau in supermarketuri cu lumina artificiala. Am ajuns rasaduri, seminte, ne planteaza unde vor si unde cred ei de cuviinta.

Murim incet, lipsiti de lumina soarelui de acasa si de ploile de vara, nu mai dam rod ca altadata, zumzetul albinelor nu il mai stim.

Singuri, plantati inutil intr-un pamant neroditor, ajunsi in vaze sclipitoare dar cu apa statuta, ne ofilim incet cu gandul la gradina de mult uitata.

Un trandafir s-a scuturat,
Si nimeni nu i-a numarat
Petalele ce i-au cazut
Si l-au facut sa fie slut.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Va doresc ca Lumina Sfanta de Pasti, impreuna cu darul lui Iisus Hristos, harul mantuitor, Apa Vie, sa va incoltesca in suflet sămânța sperantei. Din ea sa rasara din nou arbori falnici, flori inmiresmate, holde manoase si sa refacem impreuna gradina bunicii, padurea de stejari si holdele de grau de altadata.

Precum Hristos, si neamul Romanesc sa invie!

Hristos a inviat din morti,
Cu cetele sfinte,
Cu moartea pre moarte calcand,
Lumina aducand-o
Celor din morminte!

Paște Fericit!

Raresh Badrea, Sydney, Australia, 8 aprilie 2018, Duminica Sfintelor Paști.


Mangalia News, partener media oficial în proiectul ARCA TV, Houston, Texas, USA.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply