Metodă revoluționară de reciclare a deșeurilor. Gunoaiele nu mai au nevoie de sortare [VIDEO]

0
1250

Reciclarea deșeurilor organice sau nu este viitorul. Un producător din Israel a inventat o mașinărie care transformă munții de gunoi într-o bază care poate fi utilizată la fabricarea obiectelor pe care le folosim zi de zi. Ce e revolutionar în toată afacerea asta? Ei bine, nu mai e nevoie ca gunoiul să fie sortat.

“Ce vedeți aici e un munte de gunoi pe care noi îl transformăm în scaune, mese, coșuri de gunoi, ghivece. Putem lua ceva care poluează mediul și să-l transformăm în ceva care susține mediul, care poate fi un nutrient, care sprijină mediul fie că sunt produse de construcții, infrastructură sau produse de larg consum pe care le găsești zilnic la magazine” –  Christopher Sveen, producator. (Click pe poză, pentru VIDEO!).

Sună promițător viitorul văzut de Christopher Sveen care a reușit să facă imposibilul. Munții de gunoi care zac sub soarele arzător al deșertului sunt o mină de aur.

“Am dezvoltat o tehnologie solidă care este capabilă să transforme orice material amestecat, heterogen, într-un singur material compozit. Și asta este foarte diferit. Amestecăm toate aceste materiale și obținem unul singur” – Christopher Sveen.

Continuarea, aici.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply