COMORILE EGIPTULUI ANTIC. Celebra mască a lui Tutankhamon poate fi văzută timp de 3 luni la Biblioteca Națională a României

0
1029

Comorile Egiptului Antic. Miercuri, 21 martie 2018, la Biblioteca Națională a României (spațiile Symposium și Euphoria, parter) a fost deschisă expoziția interactivă Comorile Egiptului Antic, care aduce în atenția publicului de toate vârstele istoria celei mai faimoase civilizații antice. 

Cele 300 de artefacte (copii și piese originale), selectate din mai multe colecții private și prezentate sub forma unui show, recreează, în cadrul celor șase secțiuni tematice ale expoziției – Viața cotidiană, Dinastiile, Zeii și Religiile, Tutankhamon, Moartea și mumificarea, Transportul pe apă, războiul și construcțiile – atmosfera și emoțiile de acum câteva mii de ani, oferind vizitatorilor șansa unei veritabile escapade în enigmaticul trecut al egiptenilor. 

Peste un milion de oameni din Europa și din America Latină au vizitat această expoziție. 

Expoziția Comorile Egiptului Antic rămâne deschisă la Biblioteca Națională a României în perioada 21 martie – 21 iunie 2018, de luni până duminică, între orele 10:00-19:00.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Biletele sunt disponibile atât la sediul Bibliotecii Naționale a României, cât și online, în rețeaua Eventim (http://www.eventim.ro/ro).

Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate. Pentru restul de grupe de vârstă, prețul biletelor este cuprins între 20-45 lei. Grupurile mai mari de 10 persoane beneficiază de reducere. 

Mai multe detalii privind evenimentul pe: www.egiptexpo.ro și la nr. tel: 0748 700 300.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply