VIDEO | Tibi Uşeriu, performanţă istorică! A câştigat pentru a treia oară consecutiv Maratonului Arctic Ultra 6633. “Am terminat! Măi, am intrat într-o furtună, patru ore, ai de capu’ meu!”

0
832

Tiberiu Uşeriu a câştigat cursa de plus 350 de mile a Maratonului Arctic Ultra 6633, el ajungând la ultimul punct de control, Tuktoyaktuk, la puţin timp după ora locală 16.00. Românul s-a impus pentru a treia oară consecutiv în maratonul considerat cel mai dur din lume. Ceilalţi trei români care au luat startul au abandonat în primele două zile.

Tibi Uşeriu a parcurs peste 380 de mile în mai puţin de 173 de ore şi a suportat condiţii extreme de temperatură, suferind degerături şi umflături ale feţei, dar nu a abandonat.

“Am terminat! Măi, am intrat într-o furtună, patru ore, ai de capu’ meu! O fost cât pe ce să mă scoată ăştia! Deci o fost ceva… ai de capu’ meu! La mişto… o fost cireaşa de pe tort!

Mă bucur c-am terminat-o. Îi mult, mult mai grea decât ce-o fost înainte. Dec ultima parte, asta de 160 de kilometrim îi numai urcări şi coborâri, exact ca prima, după aia aproape 300 de kilometri de ice-road, ceea ce m-o mâncat. Dar aşa, per total, e mult, mult mai grea decât ce-o fost în anii trecuţi. Dar na, de asta am venit: să o termin, şi mă bucur şi că am câştigat-o.

Continuarea, pe prosport.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply