Prima selecție pentru Ansamblul Folcloric ZESTREA din Mangalia, adevărată explozie de veselie şi culoare! [galerie FOTO]

0
1409

Cea mai de bază trăsătură a fiecărui popor este bogăţia culturală a acestuia, iar izvoarele culturii o reprezintă tradiţiile. Folclorul este amprentă naţională, prin el identificându-ne, în primul rând, ca neam. Iar neamul nostru românesc, de departe este unul cu o foarte bogată moştenire folclorică, moştenire pe care avem obligaţia de a o da ca zestre tinerei generaţii, insuflundu-i dragostea pentru tot ce înseamnă tradiţie cultural-folclorică.

Asociaţia Cultural Educativă Zestrea Callatiană a organizat duminică, 28 ianuarie, la Casa “Santa Maria delle Grazie”, o preselecţie pentru Ansamblul Folcloric ZESTREA, din Mangalia, la care s-a răspuns prezent în număr foarte mare.

Nu s-a dovedit a fi doar o simplă preselecţie, ci a fost o adevărată explozie de veselie şi culoare, la care au contribuit, în egală măsură, copii, părinţi, invitaţi şi organizatori. Şi, pentru că orice lucru bun începe cu dreptul, la fel şi-a început activitatea şi asociaţia noastră. Vă mulţumim din suflet!

Cântec, joc și voie bună, cu Ansamblul Folcloric “Zestrea”!

Asociația Cultural-Educativă “Zestrea Callatiană” din Mangalia a fost fondată în anul 2018 și contribuie la promovarea obiceiurilor și tradițiilor populare.

Foto: Valerian Şarîngă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 29.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply