Leila Memet: Am reușit! Cu ajutorul oamenilor frumoși la trup și la suflet, am vizitat copiii de la Ortopedie!

0
1249

    Leila Memet: ”Am reusit! Cu ajutorul oamenilor frumosi la trup si la suflet, am vizitat copiii de la secția de Ortopedie a Spitalului Municipal Mangalia! Au fost impreuna cu mine doamna Elisabeta Yazici, Alex Vieru, Denisa Memet si Nazif Tanyor.

    In valtoarea agitatiei, am uitat complet de poze, sper ca ne iertati. Toate pungile pline ochi au ajuns la copiii internati in sectia Ortopedie copii, apoi cu pachetele pregatite de dimineata de catre dna Inabel Yam, cu gustare proaspat scoasa din cuptor, apa si ceva mic, bun si dulce, am urcat la etajul al 3-lea, unde am distribuit pachetele persoanelor internate pe aceasta sectie, care s-au bucurat si de fructele daruite de dna Elisabeta Yazici, multumindu-ne din suflet, urandu-va multa sanatate, tuturor oamenilor care au fost, cu fapta, sau macar cu gandul aproape de ei si de suferinta lor, daruind!

    Acolo am lasat si cele trei carucioare pentru persoanele cu dizabilitati, unul pentru sectie, unul pentru un domn in varsta aflat in tratament, iar al treilea carucior fiind mai special, destinat poate unei persoane mai solide, l-am lasat tot pe sectie, sperand ca va veni cineva aflat in nevoie si il va folosi.

    Azi, dna Aurica Vieru a donat din suflet 500 de lei pe care, impreuna cu cei ramasi din campania aceasta, 601 lei, in total 1101 lei, ii vom folosi tot pentru a bucura copiii, acei copii aflati sub aripa Asociatiei Umanitare Iulia Andreea Movila, carora le vom cumpara alimente pentru gustarile zilnice, paine, fructe si mezeluri, impreuna cu produsele donate in plus in campania pe care tocmai am incheiat-o azi.

    Apoi, in februarie, vom face o vizita la Agigea, unde banuiesc ca va fi o campanie mai mare, acolo fiind alt regim, de casa de copii, de orfelinat, copilasii aflati in grija statului, abandonati de parinti sau rude, carora le vom darui ceea ce dumneavoastra le veti aduce: haine, jucarii si alimente.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu, sa fiti aproape de ei si sa le alinati un pic suferintele.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mă înclin în fața dumneavoastră. Voie bună, tuturor!” Leila Memet, 27.01.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply