La pas, prin gropile din trotuare…

0
1744

La mulți ani, distinși gospodari ai orașului! Dacă nu ați mai ieșit de anul trecut prin târg, per pedes, vă trimitem pozele acestea, ca să vă avertizăm despre groapa din trotuarul lăsat / surpat de pe strada Portului, lângă stația de taxi de la sens, să nu vă luxați picioarele…

Despre celălalt trotuar care se degradează pe zi ce trece, cel de lângă Terasa Lavrion, nu mai zicem nimic, pentru că, se pare că nu treceți deloc pe acolo de mai mulți ani… Vezi: Trotuar cu obstacole spre Grădina de vară Farul.

UPDATE – COMENTARII: 

Turan FeizulaBuna ziua. Am fost in Mangalia de Anul Nou. Este deprimant orasul asta. Cladirile sunt cenusii ,drumurile, nici sa nu mai vorbim. Unele magazine de sezon au inchis, lasand scaune si mese vraiste care se vad din exterior, accentuând aerul de oras fara stapan. Langa restaurantul Lavrion (parca asa se cheama), o portiune de trotuar distrus, facand inaccesibil trecerea persoanelor cu handicap. Orasul se degradeaza pe timp ce trece si ne pune in situatia de a confunda ruinele vechiului Callatis cu actualul oras. Edilii ce gândesc, oare?


Mangalia News, OPINII CIVICE, Luni, 8 ianuarie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply