Prin programul “Participate”, profesorii români de matematică și științe pot preda în SUA!

0
1479

Dascălii care își doresc să predea în Statele Unite ale Americii au acum această ocazie. Ei pot lua parte la cel mai mare program de schimb profesional si cultural pentru profesori, “Participate”, care ofera in acest an locuri pentru profesorii de matematica si de stiinte. Anul academic in SUA va incepe in luna august 2018, iar profesorii vor fi selectati pana in luna martie.

Profesorii care vor dori sa ia parte la program vor avea sansa sa dobandeasca experienta culturala, profesionala si personala in Statele Unite.

Programul Participate este o adevarata experienta pentru profesori, prin integrarea lor in comunitatile si scolile din care fac parte. Profesorii au sansa de a se integra in noi comunitati si scoli, unde se vor dezvolta atat pe plan profesional cat si personal. In plus, elevii si profesorii din America vor avea lucruri noi de invatat de la profesorii vizitatori”, afirma Jeff Seaby, International Recruitment Manager, conform unui comunicat de presa.

Pentru a putea deveni profesor de matematica sau de stiinte in Statele Unite, candidatii trebuie sa aiba cel putin doi ani de experienta in predarea materiei la gimnaziu, sa vorbeasca limba engleza fluent, sa detina permis de conducere de cel putin un an si sa fie dispusi sa predea in cadrul Participate pentru cel putin 2 ani. Pozitiile disponibile pentru care se pot inscrie sunt in scoli gimnaziale din statele North Carolina, South Carolina si Virginia.

Programul ofera salariu complet, la nivelul salarizarii din Statele Unite, iar profesorii recrutati beneficiaza de asigurare de viata, evaluari si recomandari internationale, bilet de avion pentru profesori si ajutor pentru obtinerea vizei atat pentru profesor cat si pentru familia acestuia, daca este cazul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Profesorii de matematica si stiinte din Romania sunt invitati sa se inscrie, accesand go.participate.com/romania-teacher, pana la data de 28 februarie 2018.

Participantii selectati vor fi intervievati in Romania, in martie 2018. Pentru detalii suplimentare, puteti contacta Departamentul de Selectie la [email protected]

Peste 10.000 de profesori din peste 84 tari au participat deja la acest program, de-a lungul celor 30 de ani de desfasurare. Programul a ajuns deja la a zecea editie in Romania si continua sa le ofere experiente inedite profesorilor. (portalinvatamant.ro).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply