Ziua Mondială a Toleranței,
marcată de elevii galactieni

0
3306

Luni, 13.11.2017, elevii clasei a VII-a A a Școlii Gimnaziale “Gala Galaction” din Mangalia au sărbătorit în avans Ziua Internațională a Toleranței, prin intermediul unei activități menite să încurajeze promovarea și adoptarea unei atitudini active de recunoaștere a valorilor și drepturilor universale ale fiecăruia. Elevii implicați au realizat un poster comun intitulat “Copacul toleranței”, surprinzând diferitele aspecte și conotații ale toleranței în relațiile cu cei din jur.

Această activitate, continuă demersul anterior, realizat cu ajutorul și contribuția doamnei psiholog școlar, Popa Mihaela-Camelia, desfășurat în luna octombrie 2017, privitor la cauzele comportamentului agresiv la școlari și prevenirea acestuia.

Ziua Internațională a Toleranței (16 noiembrie) a fost declarată sărbătoare anuală de către Organizația Națiunilor Unite în anul 1995, pentru conștientizarea pericolului discriminării și a abuzurilor impotriva demnității umane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Toleranța nu înseamnă concesie, indulgență sau indiferență, ci respectarea celuilalt, ca parte a unui dialog real și premisă a mențierii păcii și a dezvoltări unor societăți inclusive.

Prof. Ioniță Gabriela.


Mangalia News, 16.11.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply