Interviu cu Alex Huditan: Cum a contribuit cursul Amazon setUP la dezvoltarea afacerilor online

0
1654

Sa ai un business online pare extrem de simplu. Cel putin asa considera cei mai multi dintre cei care se gandesc sa faca tranzitia de la salariat la antreprenor. In practica insa, lucrurile stau usor diferit, iar lipsa de cunostinte antreprenoriale ne poate costa anual pana la cateva sute de mii de euro.

Tocmai pentru a face mai profitabile afacerile online, dar si pentru a-i ajuta pe romanii care isi doresc sa porneasca o afacere de succes in 2017, Alex Huditan a infiintat cursul de antreprenoriat Amazon setUP. Acesta a povestit intr-un interviu acordat in exclusivitate Manager.ro ce inseamna acest curs si care sunt avantajele pe care le ofera viitorilor antreprenori:

Manager.ro: Esti fondatorul cursului Amazon setUP, practic scoala de antreprenoriat care a ajutat la initierea a sute de business-uri online. Spune-mi, te rog, ce a insemnat experienta Amazon pentru tine?

Alex Huditan: Eu mi-am schimbat radical viata si credintele personale despre bani in ultimii 3 ani, timp in care am trecut de la corporatist la a-mi administra business-ul de pe un sezlong dintr-o tara tropicala. Sunt antreprenor, marketer si investitor, in egala masura. Am incercat multe afaceri pana am fondat-o pe cea perfecta pentru stilul de viata pe care mi-l doream: libertate totala. O zi din viata mea incepe cand imi deschid contul dimineata si constat ca in ultima luna am vandut de peste 50 de mii de dolari.

Prima mea tinta de vanzari a fost de 3.000 de dolari pe luna, pe care i-am depasit in scurt timp. Mai mult, am crescut-o de pana la cinci ori – in a patra luna deja faceam 15.000 de dolari. Cand am vazut ca afacerea incepe sa mearga de la sine, am angajat pe cineva customer service si am plecat in lume. Dupa trei ani de business online, mi-am castigat libertatea si acum lucrez din tari precum Thailanda, Columbia, Mexic sau Brazilia. Imi doresc acum sa invat romanii cum sa urmeze acest model de business de la zero.

Manager.ro: Descrie, te rog, cursul Amazon setUP in 3 cuvinte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Alex Huditan: Comunitate, Mentoring, Antreprenoriat.

Manager.ro: Care sunt avantajele pe care le aduce Amazon antreprenorilor romani, fata de afacerile traditionale, care nu s-au mutat inca pe internet?

Vă invităm să citiți continuarea pe manager.ro


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply