Radu Cristian: Despre ‘accidentul stupid’ din în faţa Primăriei și limitatoarele de viteză [FOTO]

1
2639

Radu Cristian: În atenţia locuitorilor municipiului Mangalia!
Bună dimineaţa,
Ieri dimineaţă devreme, un accident stupid a avut loc chiar în faţa Primăriei. Un şofer conducea cu o viteză mult prea mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp, pe care efectiv l-a rupt în două. Cablurile s-au întins pe şosea, iar bucăţi de beton au zburat peste tot. Din fericire, nu a fost nimeni rănit. În scurt timp, echipe ale Primăriei au curăţat zona, urmând ca furnizorii de utilităţi să înlocuiască toate cablurile rupte. Am relatat acest incident pentru a conştientiza cu toţii cât de utile sunt limitatoarele de viteză, pe care am început să le montăm în diferite zone din oraş (în special în preajma şcolilor), iar unii le critică, fără a se gândi ce nenorocire s-ar fi putut întâmpla dacă era cineva pe trotuar, când a intrat acea maşină în stâlp. Totodată, fac apel la conducătorii auto să circule cu viteză redusă şi să respecte regulile de trafic, pe toate străzile oraşului. Vă mulţumesc pentru înţelegere! (sursa: Fb).


Mangalia News, 01.10.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Mai bine d-le primar lasa-i tu pe altii sa dea sfaturile rutiere si tu ocupa-te de indatoririle tale de primar, nu incerca sa ne deviezi atentia de la altele.
    Ai un amarat de oras de 3 km lungime si nu esti in stare sa faci nimic, trebuia sa fie boboc Mangalia.
    Vezi gunoaie care zac prin oras, vezi iluminatul nocturn care lipseste cu desavarsire in anumite zone, le stii tu pe toate dar te doare la basca.
    Sau te apuci de treaba doar inainte de urmatoarele alegeri?

Leave a Reply