Municipalitatea constănțeană are de plată 60 de milioane de lei către Polaris. Firma de salubrizare RENUNŢĂ la penalităţi

0
920

S-a ajuns la un compromis, forţat de procesul pierdut de primărie.

Primăria Constanţa a pierdut un proces cu Polaris şi are de plătit din urmă neactualizarea preţului la salubritate! Este vorba despre acţiunea formulată de SC Polaris M Holding SRL, în contradictoriu cu Municipiul Constanţa prin primar şi primarul municipiului Constanţa, având ca obiect „alte cereri aplicare penalităţi”.

Magistraţii din Iaşi s-au pronunţat în acest dosar (în 2015), după cum urmează: „Admite cererea astfel cum a fost formulată şi completată de SC Polaris M Holding SRL prin reprezentant legal în contradictoriu cu municipiul Constanţa prin primar şi primarul municipiului Constanţa şi, în consecinţă: obligă pârâţii la plata către reclamanta a unei penalităţi de 1% pe zi de întârziere calculate de la data rămânerii irevocabile a Sentinţei civile nr.2605/20.11.2012 a Tribunalului Iaşi, Secţia de Contencios administrativ şi fiscal in Dosarul 1560/118/2012 şi până la punerea în executare efectivă a sentinţei sus-indicate. Obligă pârâtul primarul municipiului Constanţa la plata unei amenzi de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi de întârziere începând de la data pronunţării hotărârii de faţă şi până la executarea sentinţei civile 2605/20.11.2012 (…)”, se arată pe portalul instanţei de judecată. Ulterior, sentinţa tribunalului a fost confirmată şi la Curtea de Apel, cu menţiunea că s-a luat act de decizia Polaris M Holding de a renunţa la obligarea primarului de a achita o amendă de 20% din salariu pe zi de la data sentinţei şi până la punerea ei în aplicare.

Citiți continuarea în replicaonline.ro, 23.09.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply