CRISTIAN TRUCĂ vrea să picteze PENTRU și CU copiii Mangaliei! Cine se oferă să-i dea o mână de ajutor?

0
1377

Așa cum afirmam într-un articol precedent, Cristian Trucă, cel mai renumit pictor stradal în 3D din România, ar dori să repete asemenea concursuri de desene pe asfalt ca și cel din data de 16 septembrie, primul la Mangalia și, mai ales, ar fi tare bucuros să împărtășească din tainele meșteșugului său și altor copii din școlile orașului.

Reluăm propunerea către instituțiile de cultură, către școlile și liceele din oraș, să înființeze, pe măsura posibilităților, cursuri / cercuri / ateliere de pictură în diverse tehnici și să-l invite pe Cristian Trucă să colaboreze. El dorește și repetă acest lucru de câte ori are ocazia, să rămână acasă, la Mangalia și să contribuie la organizarea în anii următori a unor Festivaluri de Artă Stradală, sub genericul ”MANGALIA STREET ART FESTIVAL”. Până atunci însă, trebuie să trăiască și să-și ajute familia. Vrea să muncească, să facă ceea ce știe mai bine: SĂ PICTEZE!

Meritele sale în acest domeniu i-au fost recunoscute pe plan european și, iată în galeria foto de mai jos doar o mică parte dintre diplomele și medaliile impresionante pe care le-a primit de-alungul anilor de ”pribegie artistică” prin Europa.

Haideți să-l ajutăm pe Cristian Trucă, să-i oferim o șansă de a-și împărtăși talentul și dăruirea pentru desen și pictură către toți cei care doresc să învețe sau să vadă ceva deosebit, lucrările pe care le realizează și care i-au ros degetele și palmele, la propriu.

N.r: Cine se oferă să dea curs acestui apel, ne poate scrie pe adresa de e-mail: [email protected]


UPDATE: Am aflat că în aceste zile, Cristian Trucă realizează câteva lucrări 3D la Herghelia din Mangalia, din ințiativa domnului director Constantin Ancuța, profund impresionat de cele publicate de cotidianul online Mangalia News, pe acest subiect. Vom reveni cu detalii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Despre artistul Cristian Trucă am publicat articolele: 

MANGALIA STREET ART, SAU BUCURIA DE A PICTA! Partea a III-a… 19 09 2017

MANGALIA STREET ART, SAU BUCURIA DE A PICTA! Partea a II-a… 18 09 2017

MANGALIA STREET ART, SAU BUCURIA DE A PICTA! Partea I… 17 09 2017

EVENIMENT! Mangalia Street ART Festival – prima editie. Interviu cu renumitul desenator în 3D, Cristian Truca [VIDEO] 16 09 2017

MANGALIA STREET ART FESTIVAL! Cel mai renumit artist român de lucrări în 3D pe asfalt, CRISTIAN TRUCA, dorește să realizeze ACASĂ, un Festival International! (1 09 2017).


Mangalia News, 23.09.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply