CLUBUL PENSIONARILOR, PĂRĂSIT DE PRIMĂRIE! [FOTO/VIDEO]

0
1493

Menabit Ozzy: CLUBUL PENSIONARILOR, PĂRĂSIT DE PRIMĂRIE […]

“Am dorit să rezolv aceste lucruri în cadrul primăriei și să nu le fac publice:
Clubul Pensionarilor din Parcul aflat lângă portul turistic nu mai are nici butuc la ușă… Noaptea se droghează tinerii în el, se bea, se fumează etc. Ferestrele sunt deteriorate, nu se mai închid. Nu e păzit de nimeni, televizorul a fost furat.

Am sunat pe directorul Direcției de Asistență Socială, mi-a comunicat că de câteva luni nu se mai ocupă SPAS, ci Direcția de Gospodărie Urbană și Utilități Publice. Am fost la această direcție, am vazut pe o ușă că scrie “șef serviciu Alexandra Ivan” și a fost anunțată că o aștept cu o problemă, dânsa fiind în discuții in biroul directoarei Ciocănel Simona. Și am așteptat… o oră. Încerc să-mi imaginez dacă un cetățean, nu un consilier local, are o problemă, câtă batjocură primește. Am intrat in birou și am intrebat-o pe directoarea acestei direcții cine se ocupă de Clubul Pensionarilor. Mi-a răspuns că Direcția de Asistență Socială.

Uite așa, ping pong cu un consilier local. Am fost calm și răbdător. La fel, ping pong cu orice cetățean al Mangaliei.

Cât timp își dovedesc incompetența, Clubul Pensionarilor se distruge.

Luați această situație și transpuneți-o la nivelul municipiului: În timp ce echipa formată cu grijă și strădanie de către primar în 5 ani (“Ne-a luat 5 ani să formăm o echipă!”) este incompetentă și arogantă cu cetățenii Mangaliei, tot municipiul intră în stare avansată de degradare. Stadionul nu se stie in grija cui este, Casa de Cultură, pentru care am gasit fonduri de la stat pentru reabilitare, nu se stie a cui este, iluminatul public ba este al ENEL – dar de fapt al primăriei, bazele sportive sunt ale nimănui, muzeul nu mai e muzeu etc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acestea sunt consecințele administrației Radu Cristian. Am să propun ca pensionarii să-și facă o asociație și am să înaintez un proiect Consiliului Local, ca dreptul de administrare al clădirii și bugetul alocat să fie dat acestei asociații.

E păcat ca acel club să se distrugă. Copacii din fața lui sunt morți, trebuie tăiați. Podeaua se mișcă precum valurile. Aparatul cu jetoane pentru cafea mai mult nu functionează”.

 VIDEO, aici: facebook.com/ozzy.weekender/videos

sursa: facebook.com/groups, 12.09.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply