Patron din Mangalia, AMENINŢAT de un individ care voia să se angajeze: Îţi pun gândaci şi chem OPC-ul!

0
1491

Horia Constantinescu: „Nu suntem nici noi copii!”

Acest sezon estival a debutat în forță în ceea ce privește controalele Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor, pe litoral. Nereguli depistate, filmate și mediatizate, sancțiuni și oprirea temporară a activității unităților comerciale vizate de controale – toate aceste acțiuni au fost primite cu brațele deschise de către populație. Apoi au apărut fel de fel de păreri, dar iată că există și categoria celor care vor să se folosească de evenimente pentru a face rău. Așa a pățit patronul unui restaurant din Mangalia, care a fost amenințat de un individ că îi va pune gândaci în mâncare și va chema OPC-ul. De ce? Pentru că nu i-a răspuns la mesaje. De cealaltă parte, reprezentanții CJPC susțin că, dacă resepectivul afacerist are localul curat, nu are de ce să-și facă probleme.

Totul a început cu faptul că patronul unui restaurant din Mangalia a postat pe un site un anunț de angajare, în care a specificat cerințele, inclusiv cele legate de experiență. Un individ a luat legătura cu posibilul angajator pe Facebook și a întrebat: “Mai faceți angajări? Nu am experiență”. Afaceristul nu i-a răspuns într-un timp scurt, cum probabil și-ar fi dorit, iar cel care voia să muncească a început să jignească: “Sunteți muiș.i! Puteai să răspunzi cu da sau nu, că de asta pui anunț”. Și de aici s-a ajuns până la stadiul de: “Vin, pun gândaci și chem OPC-ul”. Deținătorul localului a contactat cotidianul “Replica” de Constanța, precizând:

“Am avut parte de un eveniment absolut ridicol într-o discuţie cu un potenţial angajat. Vreau să arăt că noi, patronii, nu suntem protejați de relele intenții ale actualilor sau viitorilor angajati care ne pot sabota. Salut și sunt de acord cu toate acțiunile OPC-ului, sunt foarte bune. Dar uitați cum unii se folosesc de asta pentru a-ți face rău. Te poate amenința sau șantaja că-ți închide restaurantul orice om de pe stradă, care poate are ceva cu tine. Face o reclamație falsă la OPC și gata.

Continuarea, în replicaonline.ro, 29.08.2017.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply