FURT în amiaza mare, la Mangalia! Recunoașteți indivizii? VIDEO

0
3283

REPLICA: Doi indivizi au dat “atacul” la Mangalia! Aceștia au furat dintr-un autoturism suma de 500 de lei și un telefon mobil, după cum a precizat la Poliție partea vătămată. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Polițiștii au declanșat o anchetă!

Totul s-a petrecut pe strada Transporturilor, din zona fabricii de gheață din Mangalia. Era joi, 24 august, în jur de ora prânzului, când doi indivizi au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă, cum apar în “peisaj”. Se opresc și discută cu ocupanții unui autoturism, după care își văd de drum. La un moment dat, iar se opresc și intră într-un autoturism parcat pe partea dreaptă. La scurt timp se poate observa cum ies din mașină și pleacă în grabă.

În jur de ora 20.00, persoana vătămată a mers la Poliție și a depus reclamație, precizând că avea mașina lăsată la un service și că acolo a avut loc furtul, rămânând fără suma de 500 de lei și un telefon mobil. Polițiștii din Mangalia au declanșat cercetările, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Se pare că acele două persoane sunt cunoscute în localitate, nefiind exclus faptul ca ele să nu fie la prima abatere de acest gen.

L.C., replicaonline.ro, 25.08.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply