Clubul de baschet MC BALL, cu trei echipe în Campionatele Naţionale de juniori 2017-2018!

0
889

MC Ball: După cum v-am obișnuit deja, clubul nostru a înscris şi în acest sezon competițional al Campionatului Național de juniori 2017-2018, trei echipe la următoarele categorii de vârstă: U16 M, U16 F şi U 14 M, fiind SINGURUL club de baschet din CONSTANŢA care participă în acest campionat cu 3 echipe.

Sportivii noştri vor începe în curând pregătirea intensivă pentru un debut în forţă, obiectivul fiind calificarea la turneele finale pentru obținerea unui loc fruntaș în competiții.

Pentru verificarea pregătirii sportivilor, ca de obicei în luna septembrie a acestui an, clubul nostru va organiza „Cupa MC BALL – Ediţia a VI-a”, la categoriile U16 M, U 16 F şi U14 M.

O parte din juniorii care vor juca la U14 au participat şi la Campionatul de Minibaschet din vara aceasta unde au obţinut locul 3 şi medalia de bronz, astfel încât noul sezon competițional se prefigurează a fi unul intens disputat, cu multe turnee acasă unde vor putea fi susţinuţi de propria galerie şi de iubitorii de baschet.

Le urăm mult succes sportivilor şi sperăm că ne vom bucura în continuare de susținerea colaboratorilor şi partenerilor noştri fără de care nu se poate obţine performanță în sport.
Vom reveni în timp util cu informații privind activitatea şi turneele de pregătire.

De asemenea, dorim să vă anunţăm şi pe această cale că în această perioadă organizăm SELECŢIE DE COPII, cu vârste cuprinse între 6-16 ani, fete şi băieţi, în toate centrele de antrenament din Mangalia şi Constanţa.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Părinţii care doresc un viitor în baschet pentru copiii lor, sunt rugaţi să ne contacteze pentru detalii suplimentare şi să confirme participarea la selecţii la adresa de email: [email protected] sau prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Vă aşteptam să vă alăturați unei echipe dinamice, cu rezultate de excepţie!


Mangalia News, Joi, 10.08.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply