DE CE NU FUNCȚIONEAZĂ COMISIILE DE SPECIALITATE ALE CL

0
1143

Menabit Ozzy: DE CE NU FUNCȚIONEAZĂ COMISIILE DE SPECIALITATE ALE CL

Ședințele comisiilor se fac pentru a dezbate problemele municipiului Mangalia și pentru a găsi soluții în rezolvarea lor. Regulamentul de Organizare si Functionare a Consiliului Local prevede că orice consilier local poate prezenta în ședința unei comisii probleme de interes local. Ședința comisiei este locul și momentul în care poate fi prezentată pentru prima dată o situație. Nu am nevoie de acordul nimănui deoarece in calitate de consilier local, conform OG 35/2002, am dreptul să aduc în dezbatere orice problemă, iar președintele comisiei este obligat să o introducă pe ordinea de zi.
Din 27 Iunie până astazi, 8 August, aceste probleme încă nu au fost aduse în discuții în comisia de specialitate, practic comisia nu-și îndeplinește atribuțiile.

De la: Menabit Ozzy
Către: Sorin Mihai
Trimis: Miercuri, 21 Iunie 2017 15:32:49
Subiect: PENTRU OZ COMISIE

Dle Președinte al Comisiei Social, Sănătate, Culte și Învățământ,
Dle Mihai Sorin,

Vă rog să completați ordinea de zi de mâine a ședinței Comisiei SSCÎ cu:
1. discuții și proiect privind rezolvarea situației create cu Direcția de Cultură și Sport;
2. discuții și proiect privind Serviciu de Asistenta Socială;
3. discuții și verificări privind plata burselor elevilor;
4. discuții și analize privind folosirea capelelelor din patrimoniul UAT Mangalia, cu ocazia înmormântărilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Întrucât subiectele mi-au fost transmise de către cetățeni și sunt urgente, vă rog să invitați la ședința comisiei, in conformitate cu HCL 7/2016, pe directorul Direcției de Cultură și Sport dl Nichita Lucian (sau cine mai e director), pe directorul Direcției Asistență Socială a Primăriei, pe protopopul Mangaliei, cât și pe funcționarii publici responsabili cu plata burselor elevilor.

Cu stimă,
MENABIT OZGHIUN

___________________________

Domnule consilier local Menabit Ozghiun,

Vă rog ca, de fiecare dată când doriți să completăm ordinea de zi a ședinței Comisiei SSCÎ, să puneți la dispoziție documente și/ sau detalii pertinente și explicite legate de solicitarea dumneavoastră. Așa cum am precizat și în discuțiile anterioare din cadrul ședințelor comisiei CL pe care o prezidez, vreau ca orice dezbatere să fie însoțită de justificări clare, pentru a ieși din zona acuzațiilor nefondate și a discuțiilor fără rost. În acest sens, pentru cele 4 puncte indicate vreau să îmi comunicați natura relevanței/ urgenței acestora, pentru a putea să mă îndrept, la rândul meu, cu argumentare adecvată și cu celeritate către orice responsabil, dar și pentru a-i informa pe ceilalți colegi, consilieri locali, cu privire la subiectele ce vor fi luate în discuție în ședință. Cu alte cuvinte, ceea ce le solicităm celor din executiv (transmiterea informațiilor detaliate cu privire la ordinea de zi, înainte de ședința propriu-zisă) trebuie să fie o regulă și pentru comunicarea între noi, membrii comisiei.

Cu respect,
Sorin MIHAI
Președinte al Comisiei SSCÎ.


Mangalia News, 08.08.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply