4 sfaturi pentru cei care vor să cheltuiască puțin în vacanță!

0
1023

Foarte multi oameni renunta la plecarile in vacante, pentru ca isi imagineaza ca vor cheltui sume exorbitante si ca apoi se vor descurca foarte greu. De aceea, tot mai multi romani aleg sa stea acasa in concediu, fara sa se bucure macar de un weekend la mare sau la munte.

Si tu te afli in aceeasi situatie? Ti-ai luat concediu cateva zile, insa nu ai planuit sa mergi nicaieri? Citeste articolul pana la final si, cu siguranta, te vei convinge ca poti pleca in vacanta, chiar cu bani putini, iar apoi nu trebuie sa te ingrijorezi, intrucat exista solutii. Poti apela la o ruda pentru a te imprumuta sau poti face un credit.

 

De exemplu, credit pana la salariu fara acte primesti de la Credit FIX  fara niciun fel de problema. Astfel, daca simti ca nu te mai descurci si nu vrei sa ceri ajutorul cunoscutilor, ai la indemna acest imprumut rapid, nebancar.

Iata cum poti cheltui putin in vacanta:

  1. Mergi cu cortul. Aceasta este o modalitate excelenta de a economisi destul de multi bani, intrucat, daca vei merge cu cortul la mare, vei plati pentru 5 zile de stat in conditii bune cat ai fi platit o noapte la hotel sau la o pensiune. Pe de alta parte, la munte nu vei plati nimic pentru amplasarea cortului. Poti gasi locuri cu peisaje minunate, care sigur o sa te incante. Daca nu tii extrem de mult la confort si cauti numai sa te simti bine cateva zile si sa te relaxezi, atunci aceasta solutie e ideala.

2. Ia cat mai multe alimente de acasa. Fara indoiala, foarte multi bani se duc pe mancare cand pleci in vacanta, mai ales daca mergi pentru fiecare masa la restaurant. Cand pregatesti bagajul, ideal este sa mergi si la cumparaturi pentru a lua, macar pentru micul dejun, cateva alimente. De exemplu, poti sa vezi pret la dulceata de nuci verzi pe www.bacaniarod.ro, precum si pentru alte dulceturi de caise, de trandafiri sau cirese. Daca nu ai timp sa mergi prin magazine, comanda online de pe site-ul indicat!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

3. Pleaca cu trenul sau cu un prieten cu masina. Chiar daca nu este la fel de comod, banii cheltuiti vor fi mult mai putini. O alta varianta este sa mergi cu necunoscuti. Stai in statie, la marginea orasului, si spune-le, inca dinainte de a te urca, faptul ca nu ai foarte multi bani de oferit. Astfel, ei nu te vor da jos la jumtatatea drumului. Tine cu tine bani schimbati. De altfel, citeste si despre alte experiente ale unor oameni care au facut autostopul si o sa vezi ca toate sunt pozitive.

4. Nu cheltui foarte mult pe distractii nemeritate. Chiar daca iti place sa merg in larg cu barca sau sa stai pana dimineata in club si sa consumi foarte mult, evita sa faci aceste lucruri cand bugetul nu iti permite. Du-te pentru a te relaxa, caci se poate si cu un buget redus!

Asadar, nu-ti petrece concediul acasa! Mergi, chiar si pentru un weekend, la mare sau la munte si, cu siguranta, nu vei regreta!


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply