Mesaj dur al lui Vergil Chiţac: „Pentru ultima dată despre gaşca PNL Constanţa şi oamenii mici care au ajuns să o formeze“

1
1160

ADEVĂRUL de Constanța: Senatorul Vergil Chiţac a postat pe pagina de Facebook un mesaj extrem de dur la adresa liberalilor constănţeni, care au exclus doi consilieri pentru că nu au votat cum a vrut partidul.

Mesajul integral postat de Vergil Chiţac, fostul rector al Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanţa, care s-a retras pentru a putea candida din partea liberalilor la fotoliul de primar al oraşului Constanţa:

„Nu pot lăsa fără replică gestul absolut incalificabil al unei găşti politice* de a-şi “exmatricula” doi consilieri pentru că au îndrăznit să voteze aşa cum le-a dictat conştiinţa, în contradicţie cu ordinele venite de la partid. Cazul fiind oarecum vechi, nu mai e un secret că vorbesc despre PNL Constanţa şi consilierii dr. Romeo Rezeanu şi ing. Horia Căliminte, cei care au fost de acord ca să se înceapă demersurile pentru ca stadionul “Farul” să ajungă în ograda municipalităţii.

Dragi cititori, în toată lumea civilizată, municipalitatea are propriul stadion de fotbal. Mai mult decât atât, instrumentul numit accesarea de fonduri europene este, sau ar trebui să fie, mai la îndemâna municipiului decât a judeţului, pentru utilizarea în acest scop. În ciuda acestor argumente, dacă nu hotărâtoare cel puţin convingătoare, ce  justifică votul, onor conducerea liberală a decis să-i excludă pe consilieri argumentând că nu au votat “în linia partidului”. De ce o fi fost asta “linia partidului” nu ştim, pentru că s-a pierdut uzanţa conferinţelor de presă dinaintea şedinţelor Consiliului Local.

Citeste mai mult: adev.ro/ot1f1f  Articol semnat de Mariana Iancu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply