FOTBAL: ”C.S. Poseidon 2 Mai” sustine duminică un meci de baraj pentru promovarea în Liga a IV-a a Campionatului judetean

2
1511

Duminica, 25 iunie, pe stadionul din Techirghiol, echipa de fotbal ”C.S. Poseidon 2 Mai” va sustine un meci de baraj pentru promovarea in Liga a IV-a a Campionatului judetean. Adversara echipei din 2 Mai va fi “Unirea Topraisar”, iar jocul va incepe la ora 11:00. Sper sa avem succes si sa  promovam din nou și fotbalul in sudul litoralului. (Marian Iorga, antrenor).

P.s. Ca si comentariu, ar trebui sa ne indreptam atentia din nou spre sportul rege, fiindca din pacate, in zona de sud a litoralului, fotbalul aproape ca a disparut. Dupa cum stiti, de putin timp s-au adus modificari foarte bune la Legea 69, legea educatiei fizice si sportului si anume, primariile si consiliile locale pot finanta cu până la 5% din bugetul local activitatile sportive din localitate. Sper ca aceasta modificare sa trezeasca din nou interesul pentru sport in general, dar pentru fotbal in special. Asteptăm cu mare interes si noua lege a sponsorizarii.


Mangalia News, 24.06.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


2 COMENTARII

  1. Ca si comentariu, ar trebui sa ne indreptam atentia din nou spre sportul rege, fiindca din pacate in zona de sud a litoralului fotbalul aproape ca a disparut . Dupa cum stiti de putin timp s-au adus modificari foarte bune la legea 69, legea educatiei fizice si sportului si anume , primariile si consiliile locale pot finanta cu pina la 5% din bugetul local activitatile sportive din localitate.Sper ca aceasta modificare sa trezeasca din nou interesul pentru sport in general dar pentru fotbal in special.Asteptam cu mare interes si noua lege a sponsorizarii.

  2. Da, meciul s-a desfasurat si echipa C.S.Poseidon a castigat cu scorul de 5-4 dupa prelungiri. Astfel a obtinut promovarea in liga a 4-a judeteana.

Leave a Reply