Lucian Faliboga: PAMFLET (?!)

0
1334

”Dacă urmărim cu atenție postările domnului primar Radu Cristian, nu putem să nu observăm talentul său de ziarist! Ba relatează o vizită a unui ministru la DMHI, ba implicarea vreunei fundații (vezi TIKA) sau a USA ARMY în rezolvarea problemelor cetății, ba vreo informare meteo, sau alte evenimente din Mangalia!

E bun, domnule! E ziarist de teren! Se informează, culege date, alcătuiește texte, apoi postează pe Facebook!

Mai nou, observăm că are talent și pe subiecte “comice” (vezi postarea cu cetățeanul gazist!)! Felicitări, domnule primar!

Acum îmi este clar de ce nu-și primesc elevii mangalieni banii de burse pe anul școlar ce tocmai s-a încheiat: v-a solicitat un elev din clasa I să-i dați toți banii, o singură dată, pentru toți cei 12 ani de studiu, să aibă “un-ban-grămadă”!

Îmi este clar de ce elevii de ciclu primar de la “Gala Galaction” învață după amiază: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece dimineața dorește să se uite la desene animate!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Îmi este clar de ce elevii de ciclu gimnazial de la “Gala Galaction” învață într-o clădire ce are drept tavan – stuf astupat cu glet și var: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece el urmărește emisiuni cu tehnici de supraviețuire, iar în caz de cutremur, se consideră “bazat”!

Îmi este clar de ce nu ați contractat celebra tabără pentru elevii merituoși: v-a solicitat un elev acest lucru, deoarece lui îi place doar pe Coasta de Azur, ori municipalitatea nu are atâția bani!

Măi copii, fiți cuminți! Nu-l mai deranjați pe domnul primar! Lăsați-l să-și facă treaba!
Cum, care treabă?

Treaba lui… care treabă! De ce trebuie să știm și noi?!”

Prof. Lucian Faliboga.


Mangalia News, Vineri, 23 iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply