Elena-Alexandra Silistra: Am depus astăzi o cerere către Prefectura Constanța, în care am sesizat ceea ce se întâmplă la Casa Tineretului din Mangalia

0
1981

Elena-Alexandra Silistra: ”Când credeam că le-am văzut pe toate, încă sunt de-a dreptul șocată de ceea ce se întâmplă cu Casa Tineretului din Mangalia.

Într-un oraş căruia, rând pe rând, i s-au distrus toate simbolurile care l-au făcut apreciat şi îndrăgit atât de către locuitorii săi, cât şi de către turişti, iată că a venit și timpul fostei Case de Cultură a Tineretului.

Într-un municipiu tot mai devastat şi chiar devalizat, se pare că non-valorile îl sufocă, pur şi simplu, cultura şi educația devenind deja noțiuni abstracte.

Mangalia a ajuns, din păcate, un municipiu SH, scos la amanet şi pierdut la jocurile de noroc”. (13.06.2017).


După cum ştiți, se pare că în incinta fostei Case de Cultură a Tineretului din Mangalia, urmează a fi deschisă o sală de jocuri de noroc. Ei, bine, această clădire, un simbol cândva al culturii mangaliote, nu aparține Primăriei Mangalia, ci Fundației Județene pentru Tineret Constanța.

În vederea stopării acestei “inițiative”, am depus astăzi o cerere către Prefectura Constanța, în care am sesizat ceea ce se întâmplă în Mangalia şi în care am solicitat a mi se pune la dispoziție toate documentele referitoare la acest fapt. Vă voi informa în cel mai scurt timp, imediat după ce primesc răspuns din partea Prefecturii Constanța”.

Elena-Alexandra Silistra, consilier local PMP. 14.06.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply