Valentin Andrei Dumitru, elev al Liceului Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia, Locul I și Diploma Procopiu, la Concursul de Creativitate în Fizică și Tehnologii!

1
2411

Valentin Andrei Dumitru, elev în clasa a IX-a a Liceului Tehnologic ”Ion Bănescu” din Mangalia se numără printre câștigătorii Concursului de Creativitate în Fizică și Tehnologii ”Ștefan Procopiu”, faza interjudețeană, Iași 2017.

Cu proiectul ”Orășelul meu”, Valentin a obținut Locul I și Diploma Procopiu, la Secțiunea Compoziții pe teme științifice – Arte vizuale. Profesor îndrumător: Petisleam Turchean.

Opinia unei cititoare: ”Degeaba avem copii de aur în Mangalia, pentru că nu toți au posibilitatea sa participe la faze mai avansate de concurs, pentru că aceștia trebuie să-și plătească singuri deplasările. Oful meu e că sunt copii buni care nu au posibilități să meargă mai departe. Din câte știu eu, mai erau două fete de la Liceul Economic care ar fi vrut să meargă la Iași, să participe la acest concurs important, dar nu au avut posibilitatea. Supărarea mea este că nici o autoritate nu bagă în seamă valorile noastre, copiii noștri”.


Mangalia News, Joi, 1 Iunie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Din cate stiu copilul trebuia insotit de parinte iar fara nu ar fi putut participa.Parintele ii asigura bani de drum si tot ce era necesar dar fiecare avem serviciu si nu putem lipsi tocmai pt ca ei copii nostri sa poata invata linistiti.Scoala nu s-a implicat in nici un fel iar faptul ca proiectul era prezentat de echipa din care faceau parte 2 eleve, nu a dat posibilitatea ca macar una dintre ele sa poata participa deoarece erau echipa si trebuiau sa fie insotite fiecare de parinte.

Leave a Reply