Premieră ISTORICĂ pentru Constanța! Viitorul, prima echipă de la malul mării care câștigă titlul de campioană!

0
1071

Premieră istorică pentru județul Constanța! FC Viitorul a devenit, sâmbătă seara, prima echipă de la malul mării care a reușit să câștige titlul de campioană a României la fotbal.

Viitorul Constanța a câștigat titlul de campioană în ultimul meci al play-off-ului, disputat în această seară pe stadionul din Ovidiu, împotriva echipei CFR Cluj.

Elevii lui Gheorghe Hagi s-au impus cu 1 – 0, printr-un penalty transformat de Gabi Iancu în minutul 65.

Viitorul a jucat, la fel ca și FCSB și Dinamo, cu trofeul de campioană pe masă. În celelalte meciuri, FCSB a învins-o pe CSU Craiova, în timp ce Dinamo a remizat cu Astra.

Echipa lui Hagi a terminat la egalitate de puncte cu Steaua în fruntea Ligii I. Viitorul devine însă campioană, grație rezultatelor din meciurile directe din play-off cu Steaua.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Liga dă dreptate Viitorului

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, sâmbătă, un comunicat de presă pe site-ul său oficial, în care precizează faptul că echipa FC Viitorul câștigă titlul în cazul în care încheie play-off-ul Ligii I la egalitate de puncte cu FCSB.

Precizarea LPF vine după ce conducerea FCSB a anunțat pe contul oficial de Facebook faptul că titlul îi va reveni în situația unei egalități la puncte, deoarece Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF) prevede faptul că în calculul punctelor obținute în meciurile directe cu FC Viitorul, se iau toate cele patru partide disputate în sezonul 2016-2017 și nu doar meciurile din play-off. “Victorie cu CSU Craiova = titlul 27!”, se menționează pe pagina de Facebook a FCSB.

Mai mult, pe reporterntv.ro, 13.05.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply