Nicu Covaci: 2017 – Anul PHOENIX 55!

0
945

Nu mai știm nici noi cum a început povestea, dar ce e important este că ea încă se spune! Iar în 2017, când sărbătorim 55 de ani de Phoenix, se va spune și prin litere, prin cuvinte, prin fotografii nepublicate până acum, prin partituri, prin film, și prin muzică mai ales!

Am fi dorit să începem anul Phoenix 55 așa cum Phoenix a început în anii 60, cu Moni Bordeianu, în cadrul unui turneu ”Vremuri”. Moni este bine, va fi bine și va fi cu noi, dar un turneu îi este imposibil în prima parte a acestui an – încă se vindecă. Trăiește frumos, iubește tot cum îl știm, zâmbește, iar acesta e primul pas spre vindecare! De turneul ”Vremuri – Remember the 60s” vom avea parte, așadar, ceva mai târziu, dar nu înainte de a încheia acest an aniversar!

În 2017 va fi rock, va fi SymPhoenix, va fi Arhaic, va fi Phoenix International, va fi Beat, va fi WolfBlues, vom retrăi împreună cele mai frumoase evenimente pe care Phoenix le-a creat, vom cânta mult, alături de prieteni dragi, vom scrie și vom filma, vom difuza, și mai ales ne vom bucura împreună de toate aceste lucruri..

Phoenix 55 nu va însemna un concert aniversar, singular, ci va însuma o serie de evenimente desfășurate pe parcursul anului 2017 în diferite locuri, pentru diferite categorii de public, și vom sărbători pe parcursul unui an întreg cel mai important lucru dintre toate: pe voi! Fără voi, cei care iubiți muzica Phoenix, nu am fi fost astăzi încă aici…

55 de ani de Phoenix, 70 de ani pentru Nicu Covaci, 40 de ani de la fuga pentru libertate. Un trio care merită un an interesant… Nu?

Vă mulțumim pentru tot! Vă vom mulțumi, în întreg anul 2017, pentru că sunteți. Și după…

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Echipa Phoenix) 19.01.2017.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply