S-au pus bazele unei secții de lupte a Clubului Sportiv Limanu – 2 Mai

0
1143

Miercuri a fost inaugurată oficial nou înființata secție de lupte a Clubului Sportiv Limanu – 2 Mai. Oficiali ai Federației Române de Lupte, împreuna cu primarul Daniel Georgescu si antrenorul Cornel Trucmel au pus bazele unei colaborări fructuoase pentru viitorul luptelor românești! 

Presedintele Federatiei Române de Lupte, Razvan Lucian Pircalabu și Alin Grigore, secretarul general al Federatieiau participat și la festivitatea de premiere a copiilor care practică luptele libere, festivitate organizata de Primarie si Consiliul Local Limanu.

Datorita preocupărilor susținute ale profesorului Cornel Dorian Trucmel, in localitate sunt numerosi copii care ating performante deosebite la luptele libere.


Primarul Gheorghe Daniel Georgescu, impreună cu presedintele Federatiei Romane de Lupte  si-au luat angajamentul de a infiinta un Club Sportiv de Lupte Libere care sa intruneasca cele mai bune conditii de pregatire pentru copiii din comuna Limanu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Clubul va fi finalizat de Primarie, iar dotarile necesare vor fi oferite de Federatia Română de Lupte.

Multumim primarului Gheorghe Daniel Georgescu si presedintelui FRL, Razvan Lucian Pircalabu, pentru crearea de conditii corespunzatoare pentru cei care doresc sa practice acest sport la nivel de inalta performanta.

sursa: #SePoate #Limanu #2Mai, 23.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply