Festivalul Iernii 2016 – Tărâmul Magic al Crăciunului, eveniment-concept spectaculos la Constanţa – episodul 1

0
1103

Festivalul Iernii 2016

Tărâmul Magic al Crăciunului – episodul 1.

Prima privire în culisele celui mai spectaculos eveniment-concept la Constanţa.

afis-festivalul-iernii

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi nu s-ar povesti… A fost odată un tărâm de basm, care a apărut ca prin magie, pe malul unui lac de poveste, într-o ţară a copilăriei, având ca hotare zâmbetele, râsetele şi bucuria. Locuitorii oraşului de lângă lac au aflat de o aşa minune şi au venit cu toţii să-l vadă. Fermecaţi, au rămas aici timp de o lună, căci în ţinutul de basm poveştile nu se măsoară în clipe, ci în emoţie şi zâmbete… (va urma).

Şi nu este doar o poveste. Timp de o lună, Constanţa se va muta în Tărâmul Magic al Crăciunului, un eveniment-concept creat în premieră în România! Structura sa dinamică – evenimentul include componente spectaculare şi educative într-o desfăşurare perpetuă –, accesabilitatea general valabilă, implicaţiile sociale, morale, artistice şi culturale, impactul vizual şi emoţional situează acest tip special de organizare în planul cel mai profesionist al zonei de entertainment şi nu numai.

Aşadar, de la începutul lunii şi până pe 30 decembrie, în Ţara Piticilor se vor recrea mai multe tipuri de spaţii, fiecare dintre personajele din basmele copilăriei noastre, dar şi ale poveştilor moderne devenind centrul unei scene sau al unui happening. Scenele interpretate de actori profesionişti sunt gândite în aşa fel încât să fie uşor recognoscibile de către copii, să îi atragă, să îi încânte şi să le pună la încercare imaginaţia.

Astfel, din simplu public, cei mici, dar şi însoţitorii lor de toate vârstele vor deveni parte din poveştile care se rescriu în chiar momentul desfăşurării acţiunii, devenind parte din legenda personală a fiecăruia dintre participanţi şi transformându-se în amintiri de neuitat.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

parcul-tabacarie-constanta-claboo-media

(În curând, Tărâmul Magic al Crăciunului, by Claboo Media!).

            Scena evenimentului, cel mai frumos castel de poveste din toate timpurile, va găzdui spectacole şi evenimente pentru copii, trupe renumite la nivel naţional şi multe alte surprize.

Componenta educativă a acestui eveniment-concept a fost gândită potrivit celor mai inovative metode de învăţare prin joc. Activităţile vor avea loc în Atelierul de Dulciuri Magice, în Atelierul de Jucării şi în Căsuţa lui Moş Crăciun, se vor desfăşura pe parcursul întregii zile, iar orarul este organizat în aşa fel încât toţi copiii să poată participa la toate cursurile, pe parcursul întregii perioade.

Astfel, în atelierele lui Moş Crăciun, copiii vor fi antrenaţi în multiple activităţi educative şi artistice. Îi vor scrie scrisori Moşului, vor deveni bucătari, actori, dansatori, jurnalişti la Gazeta Moşului, vor învăţa să deseneze, să picteze, să realizeze accesorii de Crăciun, să se comporte potrivit Codului Bunelor Maniere, să scrie şi să citească poveşti, să facă jucării şi multe altele.

Componenta socială a Tărâmului Magic al Crăciunului se distinge prin cinci structuri spectaculare separate de programul cotidian. Detaliile vor fi dezvăluite la momentul potrivit.

Târgul de Crăciun, care se va deschide în apropierea Ţării Piticilor, pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment susţinut de Primăria Municipiului Constanţa şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Accesul este liber!


Mangalia News, Joi, 24.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply