Marin Tănase: Reabilitarea străzilor din municipiul Mangalia (OPINII)

0
703

reabilitarea-strazilor-din-mangalia1

“Accesul la căi de transport de bună calitate” este unul dintre punctele mult-discutatei si criticatei Strategii Locale de Dezvoltare a Municipiului Mangalia 2016-2023!

(De ce perioada este de 7 ani? Cu timpul, probabil, se va gasi raspuns si la aceasta intrebare. Poate navetistii din Constanta mai vor un mandat! Cine stie?!).

De mai bine de doua saptamani, cand inca nu incepuse oficial campania electorala pentru alegerile parlamentare, s-a dat startul lucrarilor de reabilitare a mai multor strazi din Municipiul Mangalia.

Pana aici, toate sunt bune si frumoase! Dar, intotdeauna trebuie sa apara un “dar” si mai multi “de ce”!

– De ce se toarna asfalt pe timp ploios? (Asa s-a intamplat pe aleea din fata Liceului “Callatis”).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

– De ce nu s-a stabilit o ordine a lucrarilor?

– De ce nici acum, dupa doua saptamani, nu se toarna noul asfalt, in suprafetele decopertate?

– De ce artera principala a orasului, Soseaua Constantei, este lasata la sfarsitul lucrarilor?

– Cine plateste daunele conducatorilor auto, pentru stricaciunile produse masinilor de gropile din asfalt, facute de la inceputul lunii noiembrie?

– Cine este responsabil din partea Primariei Mangalia de executarea acestor lucrari?

Cam multi “de ce”! Contribuabilii vor sa stie! Poate pana la Craciun se va afla, ca doar n-o sa ne prinda Revelionul cu strazile neplombate! “Dar”, este loc si de mai rau…!

reabilitare-strazi-mangalia2 reabilitare-strazi-mangalia3 reabilitare-strazi-mangalia4 reabilitare-strazi-mangalia5 reabilitare-strazi-mangalia6 reabilitare-strazi-mangalia7 reabilitare-strazi-mangalia8 reabilitare-strazi-mangalia9 reabilitare-strazi-mangalia10 reabilitare-strazi-mangalia11 reabilitare-strazi-mangalia12 reabilitare-strazi-mangalia13 reabilitare-strazi-mangalia14 reabilitare-strazi-mangalia15 reabilitare-strazi-mangalia16 reabilitare-strazi-mangalia17 reabilitare-strazi-mangalia18 reabilitare-strazi-mangalia19 reabilitare-strazi-mangalia20 reabilitare-strazi-mangalia21 reabilitare-strazi-mangalia22

Marin Tanase, 20.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply