APEL către toate institutiile de cultură, către Asociatiile culturale și sportive, către instituțiile de învățământ din Mangalia!

0
705
Mangalia News
Mangalia News

mangalia_news_logo2016d

APEL către toate institutiile de cultură, către Asociatiile culturale și sportive, către instituțiile de învățământ din municipiul Mangalia!

Până când Primăria Mangalia va avea o Direcție municipală de Cultură și Sport, care să coordoneze și să impulsioneze activitățile cultural-educative, sportive și recreative din municipiul Mangalia, cotidianul Mangalia News vă pune la dispoziție rubrica specială EVENIMENTE CULTURALE SI SPORTIVE.

Aici vom posta toate activitațile culturale, sportive și recreative pe care le organizați, pentru a fi cunoscute de cititorii ziarului nostru online.

Adresa de e-mail a redactiei este: [email protected]

(De altfel, după cum puteți vedea în screenshot-urile de mai jos, pe site-ul Primăriei oricine poate observa “interesul” pentru CULTURA și SPORTUL Mangaliei. Ambele noțiuni lipsesc cu desăvârșire, atât din titulatura Comisiei de specialitate a Consiliului Local cât și din organigrama Primăriei Mangalia, că tot se vorbește atât despre noua organigramă în aceste zile!).

comisia_sociala_sanatate_culte_si_invatamant_clmangalia

La Evenimente, pe site-ul Primăriei, de la Târgul estival de carte, nu s-a mai întâmplat nimic prin Mangalia?

Serviciile și direcțiile din Primărie se pot vedea aici:

directii_primaria_mangalia

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, duminică, 6 noiembrie 2016.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply